OD 18. SIJEČNJA DO 23. VELJAČE

Odaberi favorite za Oscara i osvoji nagrade!

25.02.2013 u 12:26

Bionic
Reading

Od 18. siječnja do 23. veljače, samo na tportalu, odaberite najbolji film i glumce među nominiranima za nagradu Oscar

U petak, 18. siječnjana tportalu kreće nagradni natječaj pod nazivom 'Oscara dobiva…'. U njemu će sve do 23. veljače čitatelji tportala imati priliku odabrati svoje favorite za nagradu Oscar. Da bi priča bila zabavnija, osobe koje pogode najveći broj dobitnika, osvojit će vrijedne nagrade

Osoba koja točno predvidi najveći broj zlatnih kipića, osvojit će Samsung Smart TV. Drugoplasirani će osvojiti smartphone Samsung Galaxy S3 Mini i pretplatu MAXtv To Go. Na adresu trećeplasiranog stići će promo poklon-paket tportala. Dobra vijest za sve tremaše je ta da se glasati može više puta.

No da mi ne mudrujemo previše, na ovom linku nalazi se pravilnik nagradnog natječaja 'Oscara dobiva…'.

Samsung EH5450
Užitak vrhunske kakvoće slike dostupan svima. Samsungovi LED TV-i vješt su spoj prednosti najnovije LED tehnologije s kakvoćom izrade umjetnika. Uski okvir i tanak profil stvaraju privlačan televizor koji je pravi užitak gledati. Usto, uz najsuvremeniju tehnologiju LED pozadinskog osvjetljenja, LED TV omogućuje sliku izvanredne kakvoće koja s vremenom ne gubi svjetlinu.

Također, ovo je cjenovno najprihvatljiviji LED TV u svojoj klasi i iznimno je energetski učinkovit. Najnoviji LCD TV-i također jamče sliku visoke kakvoće s inovativnim funkcijama poboljšanja slike i boljom povezivošću s kompatibilnim uređajima. Cjenovno prihvatljiv TV s inteligentnim funkcijama LED TV serije 5 je televizor koji nudi mnogo više od samo interneta jer, zahvaljujući funkcionalnosti Smart TV-a,
nadohvat ruke vam je posve nov svijet sadržaja pa na zaslonu možete pogledati filmove s interneta u stvarnom vremenu, rabiti društvene mreže i koristiti aplikacije. Smart Hub olakšava pristup tom sadržaju preko sučelja jednostavnog za uporabu koje pregledavanje interneta ili pretragu sadržaja na drugim povezanim uređajima čini jednostavnim i brzim.

Otkrijte užitke kakvoće LED slike.
Bit LED TV-a serije 5 njegova je trenutačno nenadmašna LED tehnologija i vrhunska reprodukcija boja. Svaka vidljiva pojedinost na svakoj slici zapanjujuće je čista, s tamnim crnim i čistim bijelim tonovima. Realistični detalji slika ostaju besprijekorni čak i kad se slike izmjenjuju. Na dobrom glasu i zbog energetske učinkovitosti, nova serija 5 će vas jednostavno zapanjiti.
Neke od posebnosti modela EH5450:
Smart Content
Full HD 1080p
Wide Color Enhancer Plus
Narrow Bezel
ConnectShare Movie
AllShare Play
HDMI

Za više informacija, molimo Vas posjetite www.samsung.hr

Dizajn uređaja GALAXY SIII mini nalikuje minimalističkom, organskom i prirodom nadahnutom dizajnu uređaja GALAXY SIII. Zahvaljujući antropocentričnoj naravi pruža ergonomsko i udobno iskustvo s poboljšanom lakoćom upotrebe. Njegov udoban položaj u ruci i blago zaobljeni oblik pružaju prirodan osjećaj i dizajn.
Njegov prekrasan 4,0-inčni Super AMOLED zaslon jamči bogat doživljaj gledanja multimedijskih i internetskih sadržaja sjajnih boja i izvrsne jasnoće.
Uređaj pokreće AndroidT 4.1 (Jelly Bean), najnovija verzija najpopularnijeg operacijskog sustava za pametne telephone na svijetu. Jelly Bean odlikuje se brzom, fluidnom i ujednačenom grafikom i novim Google SearchT doživljajem sa značajkom Google NowT koja vam donosi upravo one informacije koje vam trebaju čak i prije no što ih zatražite.

Glavnu nagradu, Samsung TV, je osvojio Antun Bervida iz Daruvara.

Drugu nagradu, smartphone Samsung Galaxy S3 Mini i pretplatu MAXtv To Go, osvojio je Matija Hranilović iz Čakovca.

Treću nagradu, poklon paket tportala, osvojio je Vladimir Sivć iz Vukovara.

Čestitamo dobitnicima!

Nagrade šaljemo poštom na kućnu adresu.

Za sudjelovanje u nagradnom natječaju kliknite na sliku ispod!