EVOLUCIJA MAGAZINA

Od čedne Nikolovske do provokativne Šušnjare

25.04.2015 u 08:05

Bionic
Reading

Pjevačice grupe Magazin s vremenom su polako, ali sigurno mijenjale imidž. Neke su od početka bile i ostale decentne, a druge su tek nakon karijere u bendu u prvi plan isturile svoje fizičke atribute

Prva pjevačica u postavi benda, Ljiljana Nikolovska, u skladu s tadašnjim vremenom pokazivala je tu i tamo samo noge. Njezin čedan te pomalo dječački imidž uključivao je duge sakoe, kostime i suknje preko koljena, a čim se upustila u solo karijeru, više se okrenula otkačenijem, slobodnijem i rokerskijem stilu odijevanja, kakav preferira i danas.

Za razliku od Ljiljane, njezina nasljednica Danijela Martinović u Magazinu se okuražila i počela slobodnije odijevati. Najčešće je nosila duge ženstvene haljine ili otkrivala tek noge, a danas joj, iako je u četrdesetima, nije problem skinuti se za razne modne editorijale u vruće hlačice ili slikati u grudnjaku. 'Volim filtrirati sve trendove i nekako nisam pomodna', izjavila je nedavno pjevačica.

Jelena Rozga je u Magazinu neko vrijeme gajila imidž djevojčice. Ni kasnije nije jako isticala svoj seksipil, ali nakon odlaska iz benda sve je češće možemo vidjeti u smjelim odjevnim kombinacijama. Danas se Jelena ne srami pokazati svoju vitku figuru pa odijeva seksi odjevne predmete, najradije ističući svoj sve bujniji dekolte.

Imidž Andree Šušnjare, sadašnje pjevačice Magazina, bio je kritiziran zbog neukusa, a u posljednjem videospotu grupe priklonila se, poput većine svojih kolegica, trendu razgolićenosti. Izjavila je da u najnovijem spotu za pjesmu 'Doktore' ima jedna 'šokantna kombinacija'. 'Je, malo je provokativno, mora biti, nažalost, ali sve u svemu - uredno je, a i mama je rekla da može', izjavila je Andrea.