SEKS I GRAD

Novi život i dobar provod bivših gospođa Mamić

30.11.2016 u 11:17

Bionic
Reading

U maniri glavnih protagonistica kultne serije 'Seks i grad' proteklog vikenda uživale su u noćnom provodu četiri prijateljice među kojim su bile i dvije bivše šogorice, Monika i Ana Mamić. Da su iza njih teški dani, da su prebrodile sva životna iskušenja i brodolome, dokazale su širokim osmjesima i novim frizurama

Kad su spremne za neke nove početke, žene to najčešće pokazuju novim frizurama. Čini se da to pravilo vrijedi i za Moniku Kravić, bivšu televizijsku voditeljicu koja se prošle subote zabavljala u društvu bliskih prijateljica u jednom zagrebačkom noćnom klubu. I primala komplimente za lijep izgled.

S novom frizurom – kratkim šiškama, bivša supruga Marija Mamića, sportskog menadžera i sina Zdravka Mamića, bivšeg izvršnog predsjednika GNK Dinama, kao da je željela poručiti da su pred njom neki novi ljepši dani. I doista.


Monika Kravić, Karolina Mamić, Ana Šikić i Martina Podgorski

Nakon dugo vremena u javnosti se pojavila u društvu još jedne gospođe Mamić, Ane. Bivše šogorice i prijateljice danas, čini se, imaju neke sasvim nove teme za razgovor. Ana Mamić, druga supruga Zorana Mamića, bivšeg trenera Dinama, danas saudijskog kluba Al Nassr, u javnosti se pojavila tek jednom nakon što se doznalo da se nakon dvije godine braka i ona rastaje. Nedavno se pojavila na utakmici hokejaškog kluba Medveščak znatno duže kose te je jasno da se i ona odvažila na jednu novu promjenu.


Ana i Zoran Mamić bili su u braku dvije godine....



...a Monika i Mario Mamić broje šest godina bračne ljubavi

Monika i Ana Mamić večer su provele u društvu bliskih prijateljica: Martine Podgorski, bivše televizijske urednice, a danas PR stručnjakinje i Karoline Mamić, mlade poduzetnice. Naoružane osmjesima zabavljale su se u jednom zagrebačkom noćnom klubu, a svi oni koji su ih sreli te večeri zasigurno su pomislili kako neodoljivo podsjećaju na protagonistice kultne američke serije 'Seks i grad'.