CAMERON DOUGLAS

Novi početak i prava ljubav nakon sedam godina zatvora

07.08.2016 u 14:39

Bionic
Reading

Nakon što je skoro sedam godina proveo iza rešetaka zbog dilanja droge, najstariji sin glumca Michaela Douglasa, 37-godidšnji Cameron Douglas, konačno je na slobodi, odlučan da ostatak života provede na pravom putu. U tome mu je najveća podrška djevojka, 38-godišnja Vivian Thibes koju je upoznao dok je još bio u zatvoru. Zgodna instruktorica joge brazilskih korijena glavni je razlog Douglasova životnog preporoda

Tetovaže, modni angažmani i nova djevojka glavne su teme članaka u američkim medijima o Cameronu Douglasu nakon njegova izlaska iz zatvora prije nepuna dva mjeseca. Cameron izgleda bolje nego ikad, a da se tako i osjeća, govore i postovi na njegovu Instagram profilu koji je nedavno otvorio.

Najviše pažnje, osim tetovaže svojeg oca i djeda Kirka Douglasa na prsima, izazvala je i Cameronova nova djevojka Vivian Thibes zbog koje je počeo pisati poeziju. Instruktoricu joge porijeklom iz Brazila Douglas je upoznao dok je boravio u zatvoru, a nakon njegova izlaska na slobodu odmah su započeli zajednički život. Najstariji sin Michaela Douglasa već je angažiran za neke modne reklamne kampanje.

Uz novu ljubav, na Instagramu je pokazao i fotografije s majkom Diandrom, no zasad nema ni jedne s tatom Michaelom i njegovom obitelji.

Not going to quit until I get there. #tattoo #bodyink #camerondouglas

A photo posted by Cameron Douglas (@cameronmorrelldouglas) on

Beautiful day in LA...My lovely Mother and family, Tiff and Paulo #la #losangeles #diandradouglas #california

A photo posted by Cameron Douglas (@cameronmorrelldouglas) on

A great day to be outside ✨How are you enjoying your summer? #centralpark #nyc

A photo posted by Cameron Douglas (@cameronmorrelldouglas) on

Checking out our photo shoot, can't wait for you to see what we have cooking #nyc #photography #streetstyle ??@voyeurnyc #kurtcorbain

A photo posted by Cameron Douglas (@cameronmorrelldouglas) on