KREŠIMIR SUČEVIĆ MEĐERAL

Novi lovac u Potjeri je (zasad) nepobjediv, evo što kaže

12.05.2016 u 12:51

Bionic
Reading

Otkad je ušao u popularni HTV-ov kviz Potjera kao jedan od lovaca, Krešimir Sučević Međeral je zasad nastupio u devet emisija, pri čemu je ostao neporažen. Posve očekivano, natjecatelji su počeli strepiti od Krešinog pojavljivanja u Potjeri, a mi smo (zasad) nepobjedivog lovca pitali kako komentira svoj sjajan niz

Svoj najveći uspjeh dosad Sučević Međeral ostvario je u jučer emitiranoj Potjeri. Naime, u finalnoj potjeri završilo je dvoje zaista sjajnih kvizaša koji su u dvije minute točno odgovorili na 13 pitanja, što znači da je lovac u svojoj finalnoj potjeri morao odgovoriti na 15 pitanja. Iako Sučević Međeral nije na svih 15 pitanja odgovorio u nizu i bez greške, ipak je uspio uloviti sjajne natjecatelje, pri čemu mu je i ostalo i 15-ak sekundi vremena viška. Usporedbe radi, neki lovci su o ovoj sezoni znali gubiti u finalnoj potjeri hvatajući duplo manji broj točnih odgovora. Koliko Sučević Međeral dominira u Potjeri, zorno pokazuje i nadimak koji je dobio – Mister 100%.

Tim smo povodom kratko popričali sa Sučevićem Međeralom, kojeg smo pitali je li očekivao tako furiozan start u Potjeri?
'Naravno da nisam očekivao takav start, bilo bi to neskromno. No kada su se pobjede počele nizati, zapitao sam se bih li možda mogao oboriti i pokoji rekord, prvo za najbolji start bez poraza, a potom i za najdulji niz pobjeda uopće', rekao je Krešimir Sučević Međeral za tportal.

Rekord u broju nastupa u Potjeri bez poraza zasad drži legendarni Mirko Miočić, koji je privremeno napustio zbog zdravstvenih problema. Čuveni kvizaš tako je svojevremeno ubilježio čak 15 pobjeda u nizu, pa Sučevića Međerala od rušenja tog rekorda dijeli još šest uzastopnih pobjeda. Osim tog rekorda, zanimalo nas je i je li 'Mister 100%' sam sebi zadao još poneki rekord, kao što je npr. broj odgovorenih pitanja u finalnoj potjeri?

'Što se odgovora u završnoj potjeri tiče, nemam poseban cilj, iako sam na temelju zaključka da je najbolji rezultat u minuti brzopoteznih 13, uz eventualno mogućnost čitanja (i odgovaranja) još jednog pitanja, zaključio da je maksimum koji bi lovac mogao dati u završnoj potjeri (ako sve zna i 'reže' voditelja) 28 pitanja. No to je naravno znanstvena fantastika, tako da bih bio sretan da ulovim i 20', rekao nam je Sučević Međeral.