BORBA S OVISNOŠĆU

Novi incident problematičnog sina Toma Hanksa

08.06.2015 u 10:00

Bionic
Reading

Proteklog vikenda nakon noćnog izlaska u Londonu 24-godišnji Chester Hanks demolirao je hotelsku sobu, a uzrok napada bijesa njegova je dugogodišnja borba s ovisnošću koja je dugo bila uspješno skrivana od medija

Britanska policija ne odustaje od uhićenja razuzdanog sina holivudskog glumca Toma Hanksa koji je proteklog vikenda u jednom londonskom hotelu u blizini Gatwicka napravio štetu od 20 tisuća kuna. Chester Hanks (24) nakon noćnog izlaska potpuno je demolirao hotelsku sobu, a njegovima ispadima bijesa i urlanju bili su svjedoci mnogi gosti hotela koji su se potužili na njegovo ponašanje.

Problematičan je postao već u klubu u blizini hotela gdje se zabavljao uz litre šampanjca sa svojim prijateljem, britanskim glumcem i tri djevojke. Njihovo odbijanje da se zabava nastavi u hotelskoj sobi toliko je naljutila mladog Hanksa, a nezadovoljstvo i agresija koje je kasnije buknulo završilo je prijavom na britanskoj policiji.

Chet Hanks već godinama neuspješno pokušava ostvariti glazbenu karijeru u reperskim vodama, a od svoje 16. godine ima dosje ovisnika o alkoholu i drogama. Problem s Hanksovim mezimcem tu ne prestaje. Naime na profilu na Instagramu nedavno je šokirao prijatelje rasističkim stihovima.

O svojim problemima s drogom Chet je sam nedavno otvoreno progovorio na društvenim mrežama zbog čega je 50 dana bio na klinici za odvikavanje. Nakon izlaska pohvalio se da je napokon čist, ali ta faza očito nije dugo potrajala.

'Učim prihvatiti svoje nedostatke, ipak sam samo ljudsko biće koje griješi, slobodno mi se obratite ako imate istih problema', poručio je Chet, no njegov otac nije bio toliko otvoren po tom pitanju. Na medijske upite o problemima jedno od njegovo četvero djece Hanks je rekao da su te tvrdnje čista izmišljotina.

... Good morning bae ????

A photo posted by ??LA / WORLD WIDE ?? (@chethanx) on