OTVORENJE 18. 9.

Novi Good Vibration uz She Loves Pablo i Luku Belanija

04.09.2013 u 07:52

Bionic
Reading

Nakon vrlo uspješne prve sezone u Vip Clubu, rock program Good Vibrations preselio se u Vintage Industrial Bar i održavat će se svake srijede od 18. rujna. Koncept koji čine nastupi dva ili tri izvođača, nakon čega slijedi rock plesnjak do sitnih sati, postao je prepoznatljiv brend zagrebačke alternativne i urbane scene, a od bendova valja izdvojiti imena kao što su She Loves Pablo, Cojones, Muscle Tribe of Danger and Excellence, Silente, Nina Romić, Igut...

Čast da otvori drugu sezonu Good Vibrationsa pripala je kantautoru Luki Belaniju koji će za ovu prigodu nastupiti uz pratnju benda. Križevčanin s adresom u Zagrebu iza sebe ima dva albuma koja su prošla vrlo zapaženo kako kod publike tako i kod kritičara, a nedavno je počeo raditi na svom trećem albumu za koji tvrdi da će biti nešto drugačijeg izričaja. Odradio je nekoliko turneja po Europi, a valja istaknuti i nastup na main stageu InMusic festivala.

She Loves Pablo, bend koji uživa kultni status na underground sceni, stari su znanci programa Good Vibrations. Svojom mješavinom groovea i stonera stvorili su si hordu fanova i pokupili odlične kritike za oba albuma koja su dosad izdali. Poznati su po vrlo energičnim nastupima.

Program započinje u 20.30h, a nakon bendova slijedi nastup DJ Kneže. Upad je 20 kuna.