U PRODAJI

Novi album TBF-a 'PISTACCIO METALLIC'

04.07.2011 u 08:29

Bionic
Reading

Dugoočekivani studijski album donosi 11 novih pjesama, produciranih od strane samog splitskog benda, a neki ga već proglašavaju najozbiljnijim kandidatom za album godine

Prvi singl 'Mater' zavrtio se na svim radiopostajama u regiji, a stihovi pjesme poput 'moja mater te traži... nije uzela lijek, a okriće na jugo' i ostali postali su u rekordno kratkom roku dio žargona unutar svakodnevnih razgovora .

Od britkih komentara svijeta u kojem živimo na 'globalnoj' razini u pjesmama poput 'Tragični junak', 'San' ili 'Spin doktor', ili 'lokalnoj' u pjesmama 'Grad spava' i 'Vrag', preko sigurnih budućih koncertnih himni 'Veseljko' i 'Dalmatino' ili plesne bombe 'Uvik kontra', anti-Aids himne 'Pozitivan stav', pa do neodoljivo romantične 'Uspavanke' i opet nazad do ultimativnog hita 'Mater', možemo podvući crtu i reći da u rukama imamo novu poslasticu za fanove splitskog benda.

Prva naklada albuma upakirana je u ekskluzivnu kutijicu pistaccio metallic boje koju je dizajnirao studio 'Profesionalci+' čiji je dizajn prošlog izdanja grupe 'Perpetuum Fritule' ove godine nagrađen Porinom.