NAKON ROKERA - LJEPOTAN

Nova ljubav Kate Hudson je zgodni plesač

28.05.2015 u 15:50

Bionic
Reading

Zgodni američki plesač bio je jedan od uzroka glumičinog razvoda s glazbenikom Mattom Bellamyjem, s kojim ima sina. Zajedno su početkom ovog tjedna viđeni zagrljeni na koncertu benda U2 u Inglewoodu u Kaliforniji

Najnovije fotografije Kate Hudson (36) i šest godina mlađeg američkog plesača Dereka Hougha, višestrukog pobjednika američkog showa 'Ples sa zvijezdama', dokazuju da su glasine o njihovoj romansi, koje su krenule još početkom siječnja - istinite. Naime, par je snimljen u zagrljaju prije koncerta U2 u Inglewoodu u Kaliforniji.

Kate je poznata po svojim ljubavnim vezama s rokerima, a posljednji u nizu bio je Britanac Matt Bellamy, frontmen grupe Muse, s kojim ima četverogodišnjeg sina Binghama. Svoju vezu prekinuli su u prosincu prošle godine, a vrlo brzo nakon toga Kate je viđena u društvu zgodnog plesača, čije je nastupe pažljivo pratila i u posljednjoj sezoni 'Plesa sa zvijezdama'. Par se zbližio još prošle godine, kad je Derek davao Kate satove plesa. Viđeni su i kako se ljube u Hollywoodu nekoliko dana prije nego je u javnost izašla vijest o razvodu Kate i Matta.


Kate je s bivšim partnerom Mattom Bellamyjem prekinula u prosincu 2014.