NAGRADNJAČA

'Noć u muzeju' nagradila

08.05.2009 u 09:48

Bionic
Reading

'Noć u muzeju: bitka kod Smithsoniana' prva je filmska akcijska avantura snimana u američkom muzejskom kompleksu Smithsonian, najvećem i najposjećenijem muzeju na svijetu. Film u naša kina dolazi 21. svibnja, a tportal.hr i Continental film pripremili su za najsretnije čitatelje DVD-e filma 'Noć u muzeju'

U originalnom filmu 'Noć u muzeju' Larry Ben Stiller) je igrao noćnog čuvara koji kroz novi posao u njujorškom Prirodoslovnom muzeju  (Museum of Natural History) otkriva svoj stvarni potencijal, pokušavajući preživjeti noć u kojoj je svaki muzejski eksponat odlučio oživjeti i krenuti u potjeru za njim.

U filmu 'Noć u muzeju: bitka kod Smithsoniana' Larry se našao u potpuno novoj situaciji. Postigao je uspjeh kao informatički izumitelj, obogatio se i postao slavan, ali čini se da je izgubio nešto vrlo važno u životu, iako ni sam ne zna što. No uletjevši u ovu novu avanturu u muzeju Smithsonian, koja će zauvijek promjeniti njegov život, odjednom postaje svjestan važnosti prijateljstva i toga kako je sjajno slijediti svoje vlastite sulude zamisli.

DVD su osvojili:

Vesna Galzina
Senka Duvnjak
Ivan Kuzmić

Nagrada će bit poslana poštom na kućnu adresu.