NA ČUVENOM ZRĆU

Noa Beach Club spektakularno ulazi u ljetnu sezonu

23.05.2014 u 15:53

Bionic
Reading

Noa Beach Club je u prošlogodišnjoj sezoni visoko podigao ljestvicu zbivanja na čuvenom paškom Zrću. NOA se nametnula kao prava kraljica plaže, ponajviše zahvaljujući činjenici da se radi o jednom od najljepših i najmodernijih klubova na čitavom Mediteranu, ali i zbog sjajnog klupskog programa, koji je podrazumijevao nastupe svjetskih mega DJ zvijezda, kao što su Calvin Harris, Laidback Luke, Kid Chris, SuperMartxe i mnogih drugih. NOA ponosno ulazi u svoju četvrtu sezonu, s impresivnom listom nabrojanih DJ-a u prethodnim ljetima i glazbenim senzacijama koje nam tek dolaze. Nervo, R3hab,TJR, samo su neki od DJ teškaša koji će ove godine nastupati u NOI, a posebnu poslasticu predstavlja dolazak Green Valleyja, jednog od ponajboljih klubova svijeta, koji će u sklopu svog nastupa ugostiti spektakularne DJ goste iznenađenja

Uz već standardnu ponudu prvoklasnog sustava zvuka, 3D projekcija, laserskog showa u kombinaciji s atraktivnim plesačima i performerima, NOA ovog ljeta donosi jednu izuzetno atraktivnu novinu – spektakularnu novu pozornicu koja će zasigurno kandidirati u nadmetanju za najgrandiozniji scenski projekt ovog dijela Europe.

Najsnažnije ovogodišnje ime klupskog programa čini Nervo, dvije atraktivne sestre koje su se ustoličile među elitom svjetskih DJ teškaša. Australske sestre Mim i Liv Nervo započele su karijeru producirajući singlove za izvođače kao što su Ke$ha i Kylie Minogue, remiksirajući za super zvijezde kao što su Katy Perry i Thirty Seconds to Mars, te udružujući snage s Davidom Guettom na stvaranju velikog hita 'When Love Takes Over', hita ovjenčanog Grammyjem. Počele su izdavati i pod vlastitom etiketom, rame uz rame sa Afrojackom, Steave Aokijem i Nicky Romerom, nastupajući u brojnim arenama sjeverne Amerike na velikoj Famme Fatale turneji, zajedno sa Britney Spears i Nicki Minaj. Danas nastupaju diljem svijeta usput pronalazeći vrijeme za rad na novima materijalima.

Poznate su party djevojke, a neka od poznatijih mjesta na kojima su nastupale se Lollapalooza, Electric Daisy, te čuveni Tomorrowland na kojem su izbacile svoj prvi Beatport naslov broj jedan – 'The Way We See The World' (službena himna Tomorrowlanda 2011-te, ko-producirana u suradnji s Afrojackom, Dimitri Vegasom i Like Mikeom).