2. FUNK KONFERENCIJA

NO Fakin’ DJs i legendarni Craig Charles premijerno u Zagrebu

01.10.2016 u 00:05

Bionic
Reading

Nakon sjajnog ljeta The Garden tim je natrag u svom novom zagrebačkom domu na Žitnjaku, u pivovari The Garden Brewery craft. Kako bi proslavili početak nove sezone u Zagrebu i buduće projekte, ekipa priprema dugi vikend pun glazbe i druženja koji će se protegnuti sve od četvrtka, 13. do nedjelje, 16. listopada

Uz premijerno zagrebačko gostovanje legendarnog Craiga Charlesa, sjajnog funk i soul DJ-a i glumca iz serije 'Crveni patuljak', drugo izdanje Funk konferencije, No Fakin’ DJ’s, neizostavni Adriatic Coasting tim Nick i Pepi, te kviz o pivu, kao i Sunday Sessions druženje uz džez uživo i zabavu za najmlađe, očekuje vas sjajan dugi vikend.

U četvrtak se opustite poslije posla uz pivo i burgere i testirajte svoje znanje o pivu uz kviz koji će voditi Milan Peh od 18 sati. Ako znate kako se radi pivo, koji sastojci su ključni ili može li se čokolada dodavati u piva, onda nemate brige. Pripremite timove i spremite se za igru, a nagrade su osigurane za najbolje.

Na premijerno zagrebačko gostovanje u petak dolaze NO Fakin’ DJs koje čine Paddy i Ciaran Quinn, poznatiji kao Kwinzola i DJ Illson. U njihovom svijetu hip-hop se piše velikim tiskanim slovima, a setovi temeljeni na tom žanru imaju savršeno uklopljene zvuke jazza, funka, soula, disca i reggaea te vas vraćaju direktno na plesni podij.


Pridružit će im se Adriatic Coasting duo Nick i Pepi. Uz misiju da vas opuste dok se vozite prema moru, Nick i Pepi su pokrenuli emisiju Adriatic Coasting koja se emitira svakog petka na YammatFM-u. Uz chill zvuke dvojac je predan puštanju ljetnih, opuštenijih tonova u eteru te predstavljanju glazbene obitelji i prijatelja, a sve će to i pokazati i u The Garden Brewery. Početak je u 20 sati.

Hrvatska Funk Delegacija dolazi u goste i u subotu predstavlja drugu Hrvatsku funk konferenciju, megalomansku svetkovinu organskog DJ-inga. S početkom od 22 sata ukupno 14 delegata izmjenjivat će se za pultom demonstrirajući svoje umijeće kopanja najboljih zvukova, od svemirskog orijentalnog diska i njemačkog big bandjazz funka, do screamo northern soula i highlife afrobeata.



Sunday Sessions
kroz cjelodnevno nedjeljno druženje od 12 sari nudi puno glazbe i zabave za najmlađe.

Premijerno zagrebačko gostovanje Craiga Charlesa, legendarnog glumca i radijskog voditelja, održat će se u nedjelju od 20 sati. Jedno on najprepoznatljivijih televizijskih lica, Craig je poznat kao glumac iz sjajne serije 'Crveni patuljak', a danas je jedan od najcjenjenijih funk i soul DJ-ja u Velikoj Britaniji s emisijom Funk & Soul Club na BBC Radio 6. S mjesečnim rezidencijama u Manchesteru, nastupima na festivalima poput Glastonburyja, Soundwave, Love Box i mnogim jazz festivalima, Craig Charles ne staje u misiji širenja Funk i Soul glazbe. Za pultom će mu se priključiti NO Fakin’ DJs i Soul Bader iz Hrvatske funk delegacije.

Ranije će nas u dan uvesti Nikola Smiljanić trio. Nikoli na gitari se priključuje Emil Bišćan na basu i Matej Smiljanić na bubnjevima. Najviše vole improvizirati glazbu u jazz, blues i funk stilu, igrati se oko već poznatih tema ili stvarati nove pjesme na licu mjesta i pustit glazbi da ih u trenutku odvede kuda želi. Kada nisu trio, nastupaju sa svojim autorskim bendom Rolin Humes.

Cirkuska udruga Razbibriga pobrinut će se za zabavu za vaše najmlađe te uz program animacije i cirkuskih predstava osigurati ispunjeno popodne za djecu dok vi uživate u najdražem pivu i burgerima.

Ulaz je slobodan na sva događanja, osim za Funk konferenciju za koju se ulaznica plaća 30 kuna prije, te 40 kuna nakon ponoći.