MAMILA UZDAHE

Nives Celzijus očarala haljinom i zaintrigirala pratnjom

25.11.2016 u 08:37

Bionic
Reading

Sinoćnju svečanu dodjelu Nagrada hrvatskog glumišta u zagrebačkom HNK-u nisu propustili političari, ali ni estradnjaci. Nives Celzijus svojim je stilom odijevanja privukla najviše pažnje. Na crvenom tepihu pojavila se u dugačkoj crnoj haljini s dekolteom koji se protezao skoro do pupka

'Sinoć mi je bilo jako lijepo; naši glumci su sjajni. Među kazalištarcima imam jako puno prijatelja i privatno se družimo, što je nekima možda čudno jer se ne naslikavamo stalno po medijima. Ako pratite moje društvene mreže, možete vidjeti da redovno posjećujem mnoge premijere, u kazalištu se opuštam i uživam. Drame su mi najdraže, ali ništa manje ni komedije ni balet', rekla nam je Nives, a u HNK je došla s intendantom Hrvatskog narodnog kazališta u Osijeku, Božidarom Šnajderom.

Pjevačica i spisateljica za sinoćnju je prigodu odjenula kreaciju Ivice Soke iz najnovije kolekcije, završene jučer ujutro. Njezin dekolte privlačio je i muške, ali i ženske poglede. Mnogi su komentirali njezin previše dubok izrez, a Nives nam je dala svoj komentar na to.


Nives je bila u društvu Božidara Šnajdera

'Po čemu je ta haljina manje glamurozna, atraktivna i drukčija u odnosu na haljine koje gledamo na dodjelama Oscara?', kaže pjevačica, dodajući da za nekoliko dana izbacuje novi singl 'Kukulele'.

Kad je riječ o njezinoj spisateljskoj strani života, Nives kaže da trenutno nema vremena za pisanje jer ima puno posla koji obavlja za svoju pjevačku karijeru te oko djece, a njezina glavna obaveza u životu je, ističe, to da prije svega bude dobra mama.

Spremna ?? Hvala ekipi: @ivicaskoko @sanjaagic @revlonprofessionalcroatia #fabuladeforma

A photo posted by Nives Celsius (@nivescelsius) on