MIA BEGOVIĆ O NOVOM FILMU:

'Nitko ne posjeduje transkripte erotskog trilera'

12.05.2010 u 13:36

Bionic
Reading

Stars je ekskluzivno objavio transkripte scenarija filma 'Ines' u kojem glumi Mia Begović te zaključio da se radi o erotskom trileru. Mia kaže da film svatko ima pravo doživjeti kako hoće, ali i demantirala da netko posjeduje transkripte

U Starsu su izašli 'ekskluzivni transkripti scenarija' filma u kojem glumi Mia Begović radnog naziva Ines, u kojem se opisuju scene erotskog sadržaja. Kako nam je otkrila Mia, nije moguće da je Stars došao do scenarija, jer ga je držala u rukama te je bio prekriven dok je bila na špici.

'Stars je napisao da se radi o erotskom trileru, no svatko od gledatelja će ocijeniti o kakvom žanru se radi kada pogleda film. Svatko ima pravo doživjeti film na svoj način, no nema šanse da su došli do transkripata scenarija', tvrdi Mia.

U filmu radnog naziva 'Ines' radi se o zlostavljanju mladih žena koje su izgubile svoje 'ja' te im je teško pronaći sebe u ovom vremenu. Mia će glumiti majku djevojke Ines. Iznimno je zadovoljna ekipom i scenarijem koji je pročitala u jednom dahu.

'Ovo će biti pravi posao i jako se veselim što radim na ovom projektu. Moj lik vrlo je karakteran i već se sada pripremamo za snimanje i radimo na scenariju', kazala nam je Mia.