DANI ZA PAMĆENJE

Nina Kraljić u Stockholmu tulumari s Anom Rucner

05.05.2016 u 15:16

Bionic
Reading

Nina Kraljić, naša predstavnica na ovogodišnjem Eurosongu, od nedjelje boravi u Stockholmu, u kojemu je održala prvu probu, a dan bez aktivnosti iskoristila je za uživanje u krstarenju štokholmskim arhipelagom, druženju s violončelisticom Anom Rucner, koja će ove godine predstavljati Bosnu i Hercegovinu, i razgledavanju grada

Dan bez obveza pokazao se idealnim za istraživanje grada domaćina Eurosonga. Naša delegacija je s ostatkom ekipa iz Bosne, Crne Gore, San Marina, Estonije i Finske kratila vrijeme krstareći brodom i uživajući u prizorima štokholmskog zaljeva. Nina Kraljić se najviše družila s violončelisticom Anom Rucner, koja će ove godine predstavljati Bosnu i Hercegovinu s pjevačem Deenom, te s estonskim predstavnikom Jürijem Pootsmannom.

'Nina je super raspoložena, a nema nikakve nervoze ni napetosti. Atmosfera u ekipi je vesela i optimistična. Nakon krstarenja potražila je odmor jer nas sutra očekuje druga proba, a ostatak ekipe je završio u nekom od klubova', otkrio nam je producent Rajko Pavlović.

Nina će pjesmu 'Lighthouse' publici Eurosonga predstaviti u prvoj polufinalnoj večeri koja je na rasporedu 10. svibnja.


Ninu u utorak očekuje nastup u polufinalu Eurosonga


Dobro raspoloženi prateći vokali: Martina Majerle, Danijela Večerinović, Andrej Babić te Lino Lacmanović Ćućić


U hrvatskoj delegaciji na Eurosongu vlada opuštena atmosfera