ISPALO ČETVERO KANDIDATA

Nina Kraljić razvalila u prvoj emisiji Voicea uživo

28.03.2015 u 23:34

Bionic
Reading

Nakon zanimljive faze dvoboja u popularnom pjevačkom showu The Voice, večeras je emitirana prva emisija uživo u kojoj je nastupilo 12 natjecatelja, po tri iz svakog tima. Preostalih 12 nastupit će u sljedećoj emisiji

The Voice je večeras napustilo četvero natjecatelja, također po jedan iz svakog tima. Osim činjenice da je večerašnja emisija išla uživo, novost je i to da u ovoj fazi natjecanja svojim glasovima o ostanku odnosno odlasku kandidata odlučuju i slušatelji svojim telefonskim pozivima i SMS-ovima.

Nakon što je javnost svojim pozivima odlučila o ostanku jednog od tri kandidata pojedinog mentora, između preostala dva kandidata odlučivali su sami mentori.

Alen Bičević - Još uvijek sanjam da smo zajedno

Iz Tonijevog tima večeras su nastupili Sara Barbarić, Alen Bičević Kristina Boban. Crvenokosa Splićanka Kristina pjevala je 'When love takes over' Davida Guette i Kelly Rowland. No kad je došlo vrijeme na glasanje, najviše glasova dobio je Alen Bičević za emotivnu izvedbu pjesme 'Još uvijek sanjam da smo zajedno' Toše Proeskog, a između Kristine i Sare njihov mentor Cetinski se ipak odlučio za Saru, koja je vrhunski otpjevala 'Tough lover' Christine Aguilere.

Nina Kraljić - Wicked game

Jacques Houdek večeras je vjerojatno imao najteži posao od svih mentora, jer su sve tri njegove kandidatkinje pjevale gotovo savršeno. Ema Gagro srčano je i bez greške otpjevala 'A song for you', koju su proslavili Herbie Hancock i Christina Aguilera, dok je simpatična Melanie Malika Acorlor, koja je prvi put pjevala na hrvatskom, fantastično izvela 'Čuvaj me' benda Pavel. No malo tko je računao na vjerojatno najbolji nastup u dosadašnjem dijelu Voicea uopće – nastup izuzetno talentirane Nine Kraljić, koja je nadrealno dobro obradila 'Wicked game' Chrisa Isaaka. Upravo nju publika je svojim glasovima poslala u daljnje natjecanje, dok je Jacques kao mentor odabrao Emu, pa je tako sjajna Melanie Malika Acorlor ipak ispala iz natjecanja.

Bruna Oberan - Bang bang

Lako nije bilo ni Indiri koja je morala birati između Dore Vestić i njezine moćne izvedbe 'Proud Mary', Karla Cvetkovića koji je odlično obradio 'Ja bih preživio' Dine Dvornika i Brune Oberan, koja je precizno i nadahnuto otpjevala 'Bang bang' u verziji Jessie J, Ariane Grande i Nicki Minaj. Publika je svojim glasovima u daljnje natjecanje poslala Brunu, a Indira se na kraju odlučila za simpatičnog Karla.

Elena Stella - Johnny got a boom boom

Šaroliku ekipu Ivana Dečaka u večerašnjem showu činili su riječki metalac Daniel Jurišević koji je otpjevao 'Run to the hills' legendarnih Iron Maidena, roker Mahir Kapetanović kojem je mentor Dečak zadao hit Bijelog dugmeta 'Sve će to mila moja prekriti ružmarin, snjegovi i šaš', te Elenu Stellu koja je odlično obradila 'Johnny got a boom boom' irske rockabilly pjevačice Imelde May. Najviše glasova gledatelja osvojila je sjajna Elena Stella, a Dečak je na kraju od ispadanja spasio Mahira, pa je tako Daniel ispao iz showa.

Sljedeće subote vidjet ćemo još 12 nastupa, a još četvero kandidata će ispasti.