O ELEMENTARNIM ČESTICAMA

Nikolina Ristović: Predstava nije za puritance!

24.07.2015 u 13:07

Bionic
Reading

Televizijska vodteljica trenutno je sa suprugom Vidojem Ristovićem i njihovom malom mezimicom, sedmomjesečnom kćerkicom Unom Sofiom na ljetovanju. Tročlana obitelj za svoju je destinaciju izabrala Dubrovnik, a u gradu pod Srđem supružnici su sinoć gledali posljednju izvedbu predstave 'Elementarne čestice' koja je zadnjih dana uzburkala duhove u javnosti

'Predstava je hrabra, duhovita, emotivna, provokativna, energična, drska... Super je glumačka ekipa, sviđa mi se sjajno uklopljena glazba i interakcija s publikom. Nije za puritance', rekla nam je Nikolina Ristović.

U Dubrovniku će sa suprugom Vidojem i kćeri Unom Sofiom biti još nekoliko dana, a nakon toga svoju ljetnu obiteljsku turneju nastavljaju po drugim mjestima na Jadranu.

Voditeljici i Vidoju ovo je prvo ljetovanje s kćerkom koja im se rodila početkom prosinca prošle godine. Malena curica njoj i suprugu potpuno je promijenila pogled na život, a koliko uživa u majčinstvu Nikolina pokazuje time što na društvenim mrežama često objavljuje fotografije sa svojom mezimicom.

L.O.V.E.

Posted by Nikolina Pisek on Monday, 20 July 2015