SLAŽE SE NOVA EKIPA

Nikolina Pišek vodit će 'Farmu'?

27.01.2009 u 10:00

Bionic
Reading

Prije početka druge sezone 'Farme' na Novoj TV, u medijima se spekulira o novim voditeljima i slavnim farmerima, a najčešće se spominju Nikolina Pišek i Dražen Kocijan Kocka u voditeljskim ulogama te Simona Gotovac kao farmerica

Bliži se početak druge sezone 'Farme' na Novoj TV i stvari se polako zahuktavaju. Tako se zna da voditeljski par od prošle godine, koji je bio vrlo živahan i uvjerljiv, neće uveseljavati farmere i gledatelje ove godine. Davor Dretar Drele nedavno je ušao u projekt HTV-a 'Bez komentara', a Mia Kovačić je preuzela vođenje nove dnevne emisije 'IN magazin'.

Oko novih imena glasno se šapuće i potiho priča o Draženu Kocijanu Kocki, voditelju 'Pevecova kutka'. Dapače, sam je za jedan tjednik izjavio da će upravo on biti voditelj ovogodišnje 'Farme' te da su ga već kontaktirali s Nove TV.

Na Novoj TV ne čuje se ni potvrda ni demanti. Tako za tportal izjavljuju da je 'Farma' 'trenutno u fazi pretprodukcije tijekom koje se vode inicijalni razgovori s više mogućih suradnika na projektu' te da je 'o konkretnim imenima još prerano govoriti'.

Što se tiče ženskih kandidatkinja, kalkulira se oko imena Nikoline Pišek, koja je kao predstavnica Nove TV bila jedna od voditeljica 'Operacije Trijumf'.

Novi logo Farme

Ono što nas ipak najviše zanima je popis slavnih osoba koje će nas uveseljavati svojim (ne)spretnostima u seoskim prilikama. Zasad se najčešće spominje ime Simone Gotovac. Hoće li posvuduša Simona zasukati rukave i prionuti seoskim poslima, vidjet ćemo. U svakom slučaju, bilo bi zanimljivo promatrati je na konkretnom djelu.

Nova sezona 'Farme' donosi još neke promijene. Tako će na logu emisije kravu zamijeniti simpatična svinja kao najpametnija i najprljavija domaća životinja. Hoće li ovogodišnji farmeri biti na tom tragu – u blatu i mozganju preko glave – vidjet ćemo uskoro.