DUBROVAČKI STAJLING

Nikolina i Una Ristović: Neodoljiv tandem u žutom

24.08.2016 u 22:04

Bionic
Reading

Malena Una Sofija Ristović preslika je svoje mame Nikoline. Već je prava trendseterica. I ovaj put je jednoipolgodišnja djevojčica s majkom u naručju izmamila osmijeh na lica Nikolininih prijatelja na fotografiji objavljenoj na Instagramu, ali i brojnih šetača dubrovačkog Straduna kojim su mama i kći modno usklađene prošetale

Jednoipolgodišnja kćerka voditeljice Nikoline Ristović često pobere simpatije šire publike budući da mama jako pazi kako je odijeva, a potom njezina modna izdanja objavljuje na društvenim mrežama. Često se i modno usklade što malenu Unu Sofiju čini još slađom.

Ovoga puta mama i kćerka pozirale su u žutoj odjevnoj kombinaciji. Djevojčica je u potpunosti bila odjevena u toj boji dok je mama odabrala žuti top i plavo-bijele cvjetne hlačice.

Nikolina Ristović je majka dviju kćeri, 19-godišnje Hane koju je dobila u vezi s novinarom Markom Cigojem i Une Sofije koju je dobila u braku s Vidojem Ristovićem. Za razliku od Une Sofije, koju često pokazuje na društvenim mrežama, Hanu se rijetko može vidjeti.

Obitelj lijepe voditeljice trenutno se nalazi na jugu Hrvatske i uživa na otočiću Koločepu. Svakodnevicu razbijaju kratkim izletima i šetnjama po Dubrovniku, a posljednjom se Nikolina pohvalila na svom Instagram-profilu.

Me + You = ❤️#❤️#love #mummysgirl

A photo posted by nikolina pisek (@nikolina_pisek) on

Ono kad se curke isto obuku.... #twins #girlsday #dontworrybehappy

A photo posted by nikolina pisek (@nikolina_pisek) on