POVRATAK KORIJENIMA

Nika Antolos vraća se u Hrvatsku

02.01.2015 u 21:08

Bionic
Reading

Život u Rusiji uskoro će biti prošlost za Niku Antolos Ruban koja kćerkicu Siennu želi odgajati u Hrvatskoj

Bivšu članicu grupe Feminnem, 25-godišnju Riječanku Niku Antolos Ruban, ljubav je odvela u Moskvu gdje se udala i rodila kćerkicu, no ona sve više razmišlja o tome da se vrati u Hrvatsku. 'Suprug i ja radimo na tome da se vratimo i da Sienna odrasta u Hrvatskoj. Ne znam veseli li se više tome on ili ja', kazala je Nika za Scenu.hr.

'U Moskvu sam počela stalno putovati prije tri godine, ali živim tamo posljednju godinu. Mislim da se svugdje čovjek može prilagoditi ako to želi, a posebno ako voli. Bilo mi je jako teško na početku. Nisam znala jezik niti sam imala s kime popiti kavu, ali sada mi je ovo dom daleko od doma. Hrvatska će uvijek biti moj broj jedan, ja volim naše ljude, kulturu, more. Nema te zemlje koja bi se mogla natjecati za prvo mjesto. Ali život mi se posložio tako da sam sada ovdje, daleko', objašnjava pjevačica koja se za Rusa Alekseja udala u prosincu 2012, a majka malene Sienne postala je prije godinu dana.


'Razmišljam o drugom i trećem i četvrtom djetetu. Ja djecu obožavam. Dao Bog da ih bude prepuna kuća, ali realna sam. Želim svom djetetu pružiti sve što mogu, a uz mali stan i jednu plaću, sada nije vrijeme', rekla je Nika.