IZNENADNE SMRTI

Nesretne sudbine Jaggera i Carreyja dirnule svijet

30.09.2015 u 22:06

Bionic
Reading

Donedavna djevojka holivudske megazvijezde Jima Carreyja, Cathriona White oduzela si je život u ponedjeljak u svom stanu u Los Angelesu. Ista sudbina zadesila je i pjevača Rolling Stonesa Micka Jaggera čija je djevojka, modna dizajnerica L'Wren Scott prije godinu dana počnila samoubojstvo

'Bila je nježan i osjetljiv irski cvijet, previše osjetljiva za ovu zemlju, najvažnije joj je bilo da voli i da bude voljena. Moje srce je uz njezine prijatelje i obitelj te sve koji su je voljeli i kojima je bilo stalo do nje', izjavio je shrvani Jim Carrey. Njegova 28-godišnja djevojka Cathrione White oduzela si je život, a pokraj njezinog tijela pronađene su tablete i oproštajno pismo upućeno slavnom glumcu. Za sada još nije poznato što ju je nagnalo na taj čin, no prošlog je tjedna najavila svoj mogući tragičan kraj na društvenim mrežama.

'Odlazim s Twittera, nadam se da sam bila svjetlost svojim najbližima i najdražima', napisala je vizažistica. Rodnu Irsku napustila je nakon školovanja i sreću potražila u Los Angelesu. Kao vizažistica u Hollywoodu radila je na brojnim filmskim setovima. Na jednom takvom upoznala je slavnog 53-godišnjeg glumca Jima Carreyja  2012. Njihova veza bila je obilježena brojnim turbulencijama i prekidima. Početkom rujna, sudeći po pozitivnim postovima i fotografijama s porukama na Twitteru, s njihovom vezom sve je bilo u redu.

'Tvoje pravo 'ja' nezamislivo je golemo, mislim to kao kompliment', napisao je glumac pored fotografije na kojoj piše da 'ne može sjati bez svoje drage'. Prekinuli su 24. rujna, a toga dana White je na Twitteru objavila da briše svoj profil.

Carrey je prije nje bio u petogodišnjoj vezi s Playboyevom zečicom i voditeljicom Jenny McCarthy, a nakon prekida s njom povezivalo ga se s ruskom studenticom Anastasijom Vitkinom. Iza njega su dva propala braka; od 1987. do 1995. bio je u braku s Melissom Womer te s glumicom Lauren Holly od 1996. do 1997. godine.

Poput Jima Carreyja, bez voljene djevojke prošle je godine na isti način ostao i pjevač Rolling Stonesa Mick Jagger. Dizajnerica i stilistica L'Wren Scott život si je oduzela život zbog navodnih dugova.



Jim i Cathrione bili su zajedno na njegovom gostovanju u showu Davida Lettermana

Reuters
I djevojka Micka Jaggera, dizajnerica L'Wren Scott počinila je samoubojstvo