ČEKA DEVETO DIJETE

Neprepoznatljiva zvijezda u društvu 34 godine mlađe djevojke

17.10.2016 u 15:16

  • +2

Mel Gibson

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Kontroverzni glumac i redatelj, 60-godišnji Mel Gibson pojavio se na australskoj premijeri filma 'Hacksaw Ridge' s Rosalind Ross, djevojkom koja je mlađa od njega 34 godine i koja nosi njegovo deveto dijete. Glumac na fotografijama izgleda neprepoznatljivo; njegova sijeda kosa i gusta sijeda brada kao da prizivaju ostarjelog pustinjaka 'Mad Maxa' kakvoga bismo voljeli vidjeti u nekom novom nastavku serijala

U intervjuu koji je dao za Sunday Night Channel 7 glumac i redatelj progovorio je o cijeni slave i svojoj dugoj borbi s alkoholizmom. Život mu se dodatno zakomplicirao kada je njegova nekadašnja partnerica Oksana Grigorieva 2010. objavila snimke njegovih rasističkih ispada.

'Zamislite da netko snimi najgori trenutak koji ste imali i prikaže ga svijetu. To nije trebalo postati javno. Ali takve stvari se događaju. Ipak, sve je to stvar prošlosti. Još sam živ, još dišem. Samosažaljenje ili žaljenje za prošlošću nije vrijedno, jer to može utjecati na sadašnjost i na budućnost', izjavio je Gibson

Redatelj filma 'Hacksaw Ridge' tvrdi kako je slava uzela danak u njegovu privatnom životu.
'Ne samosažalijevam se. Neke stvari se tako namjeste i morate dati nešto od sebe. To nešto je anonimnost i više je nikad ne možete vratiti', ističe.

Deset godina koliko je trijezan trebalo je da svijetu predstavi novi redateljski uradak. Nakon impresivne povijesne drame 'Apocalypto' iz 2006., Gibson je krajem kolovoza na Međunarodnom filmskom festivalu u Veneciji, 73. Mostri predstavio ratni ep 'Hacksaw Ridge' koji je proglašen 'najbrutalnijim antiratnim i pacifističkim filmom'.

U Veneciji i na australskoj premijeri ovih je dana s njim bila njegova mlađahna djevojka Rosalind Ross. Upoznali su se prije dvije godine kada je bivša jahačica, a danasscenaristica početnica aplicirala za posao u produkcijskoj firmi Icon. Počeli su vezu ubrzo i prvo javno pojavljivanje imali na dodjeli nagrada Golden Globes ove godine. Rosalind nosi Melovo deveto dijete. Glumac ima sedmero djece s bivšom suprugom Robyn Moore s kojom je bio u braku 26 godina, a otac je i šestogodišnje djevojčice koju je dobio u vezi s Oksanom Grigorievom.