ODJEDNOM PLAVUŠA

Nepredvidiva Severina postala 'plavi anđeo'

24.05.2016 u 09:04

Bionic
Reading

Malo tko na domaćoj sceni zna pratiti nove trendove, malo tko je svjestan činjenice da se stvari mijenjaju, poput Severine. Njezin novi imidž je kraća izblajhana kosa, ovog puta perika, s kojom najavljuje svoj novi glazbeni projekt. Frizura neodoljivo podsjeća na onu američke pjevačice Taylor Swift. A kad Seve kopira, kopira samo najbolje

Kad utihne pažnja javnosti, promjena je najbolji lijek. Tako to radi Severina koja je jučer na svom Instagram profilu demonstrirala novi imidž, kraću izblajhanu kosu i malo drugačiji styling. U pitanju je perika, a sudeći po potpisu 'Uskoro' krije se iza novog imidža i nešto više - novi spot. 

Ponešto je na društvenim mrežama natuknuo i Igor Kojić, kojeg je supruga asocirala na lik iz filma 'Plavi anđeo' Marlene Dietrich. Bilo kako bilo, ni Severina nije odoljela najnovijem trendu izblajhane kose, s kojom je nedavno osvanula i Taylor Swift.
I Nina Badrić je prije nekoliko mjeseci posvijetlivši boju kose, nakon što je na snimanju spota isprobala plavu periku, odlučila provjeriti ima li istine u tome da se plavuše bolje zabavljaju. Severini ovo nije prvi put da se pridružila klubu plavuša. Prije petnaest godina bila je 'biondina' na albumu 'Pogled ispod obrva'. Tad je u spotu 'Krivi spoj' oponašala styling Marilyn Monroe.

Severina - Krivi spoj

Uskoro... ?? #premijera #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #severina

A photo posted by Severina Kojić (@severina) on

Plavi andjeo

A photo posted by Igor Kojić (@igorkojic) on

??

A photo posted by Taylor Swift (@taylorswift) on