ECIJA IVUŠIĆ

Nemam dečka pa ću na ljetovanje s dvije najbolje prijateljice

06.07.2016 u 20:54

Bionic
Reading

Voditeljica televizije CMC Ecija Ivušić uskoro putuje u Split koji će biti domaćin glazbenog festivala Ringišpil koji se održava 29. i 30. srpnja u Spaladium areni. Posebno se, kaže, veseli tom festivalu koji će okupiti vodeće glazbene zvijezde regije jer će to biti njezin prvi glazbeni festival u kojem će uživati

'Podržavam festivale i super mi je što se kod nas stalno događaju razni. Posebno se radujem novom glazbenom festivalu koji će bez sumnje predstaviti jednu novu dimenziju zabave u regiji. Veselim se i Splitu i tom obećavajućem vikendu', kaže Ecija. Prvo izdanje festivala 'Ringišpil' najavljuje vrhunsku produkciju koja će pratiti njihove nastupe. Uz brojne izvođače bit će tu i performeri s Ibize, plesačice i DJ-i koji će čitavu arenu u veliku pozornicu.

Lijepoj voditeljici televizije CMC bit će to prvi festival na kojem će sudjelovati.
'Do sad uopće nisam pohodila takve vrste zabave. Znam da mnogi idu na InMusic Festival, a ja nisam nikad bila na njemu ni na bilo kojem drugom. Ne volim masovke, no u zadnje vrijeme me privlači baš to da se negdje mogu neopterećeno isplesati i uživati u glazbi', rekla je. Kad je riječ o njezinom glazbenom ukusu, kaže da je odrasla na r'nb i rap glazbi.

'Volim i rock, starije izvođače, stranu glazbu, domaću scenu, zaista slušam sve vrste glazbe. Ali r'n'b sceni se nekako uvijek vraćam jer je baš volim', priznaje. Sljedeći tjedan odradit će snimanja na CMC-u, a nakon toga ide na Pag, pa u Velu Luku, a nakon toga u Split na Ringišpil.

'Da mogu birati, ljeta bih najradije provodila na nekom brodu. Imala sam nekoliko puta priliku ploviti i jutra koja sam doživjela ondje su mi bila najljepša. Obožavam more i mislim da bih mogla živjeti u nekom mjestu na obali poput Splita', otkrila je Ecija. Na ljetovanje ne ide s dečkom jer ga trenutačno nema nego s dvije najbolje prijateljice.

'One su mi više od prijateljice, kao obitelj smo. Njih dvije su najbolje društvo koje si mogu poželjeti', kaže.