UZ ROZGINE PJESME

Nema više skrivanja: Filip Juričić napokon pokazao novu ljubav

19.11.2015 u 14:10

Bionic
Reading

Zagrebački glumac Filip Jurčić i lijepa Korčulanka Antonija Bojanić u vezi su od početka ljeta, a njihov prvi zajednički izlazak u javnost dogodio se prošlog tjedna na koncertu Jelene Rozge u zagrebačkom klubu H20. Atraktivna plavuša iza sebe ima jedan brak s DJ-jem Zoranom Bojanićem s kojim ima dvoje male djece, sina i kćer

Iako je donedavno svoju novu djevojku Korčulanku Antoniju Bojanić (30) zagrebački glumac uporno skrivao od medija, čini se da su odlučili da skrivanja više nema. Na koncertu Jelene Rozge u društvu zajedničke prijateljice Filip i Antonija spremno su pozirali fotografu. Vezu su započeli početkom ovog ljeta kada je Filip, iscrpljen i zasićen poslom, uzeo dulji godišnji odmor i uživao u moru i suncu na jadranskim otocima. Atraktivna Korčulanka mama je dvoje djece koje je dobila u braku s DJ-jem Zoranom Bojanićem.

Zasad ljubav Filipa i Antonije funkcionira na daljinu, ona ga često posjećuje u Zagrebu, a ovog ljeta viđana je s kćeri u blizini njegova stana u strogom centru grada. Zvijezda domaćih sapunica tvrdi da je napokon zadovoljan svojim privatnim životom i ritmom. I poslu se više veseli nego prije, a u novoj kazališnoj predstavi kazališta Komedija 'Bljesak zlatnog zuba' glumi s osmogodišnjim sinom jedincem Janom. Antonija je premijeru preskočila, no nema sumnje da je predstavu pogledala kad fotografi nisu bili u blizini.

'Sretan sam, ali svoj mir još nisam pronašao. Tko zna hoću li ikad. Ja sam Ovan u horoskopu, volim glavom kroz zid, samo što se katkad o taj zid pošteno udarim. Što sam stariji, sve se teže oporavljam od udaraca. Pokušam u životu taktizirati, samo slabo mi to ide. Mjera i strpljenje nisu na listi mojih vrlina. Ima onaj vic kad Ovan kaže Bogu: 'Bože, molim te, daj mi samo malo strpljenja. Odmah', bio je iskren Filip u razgovoru za tportal prošli mjesec. Hoće li biti dovoljno strpljiv u ljubavi s Antonijom Bojanić kojoj je zbog djece malo teže započeti novi život u Zagrebu, pokazat će vrijeme.