SEDAM DANA MORSKE KLUPSKE AVANTURE

Ne propustite Love Week Festival

19.07.2013 u 10:29

Bionic
Reading

Love Week Festival (Novalja, Zrće / 27. srpnja - 3. kolovoza) u suradnji s Papayom i Aquariusom Zrće i svjetski poznatim brendom DJ MAG predstavlja sedmodnevnu avanturu punu dobre glazbe s posebnim morskim putovanjem u Park prirode Telašćica

Na ovom festivalu moći ćete plesati uz neka od najvećih imena DJ scene s naglaskom na kombinaciju underground i mainstream zvuka, što nije baš česta pojava na ovoj svjetskoj party destinaciji.

Čekaju vas dnevni klupski after beach i noćni partyji, a za pultom u Papayi ćete uživati uz DJ MAG-ovu plejadu DJ-a s komercijalnijim zvukom kao što su Hardwell, ROULandDOORS, Kim Fai i NARI&MILANI. Nasuprot tome, na Love Week Festival partyjimau Aquariusu uživat ćete u underground zvuku uz TUBE&BERGER i JULIET SIKORU na poznatom KITTBALL label showcaseu te se razbacati na prljaviji, mračniji, žešći elektroidniji smjer kojim suvereno vladaju Dirty Disco Youth, Dumme Jungs i Noize Generation.

Ovaj festival održava svoj main event na brodu Starboard kojim plovite cijeli dan od Novalje do Parka prirode Telašćica i nazad. Na ovom tulumu, koji traje oko osam sati uz pauzu na otoku, čeka vas čak 14 DJ-a i LIVE act na dva floora. Uz striktno underground glazbu bit će vam posluženi hrana i voće, a bit će i mogućnosti za rashladiti nepce.

Uz glazbu i intimnije druženje na brodu (samo 300 karata), posebnost je dolazak u Park prirode Telašćica. Ako volite clubbing s okusom undergrounda miljama daleko od ljudi te svjetskim, ali i up and coming DJ-ima nadohvat ruke, samo sa suncem i morem oko vas, ovaj poseban tulum je dobar razlog da se pojavite na njemu.

Više o samom festivalu možete saznati na njegovoj službenoj stranici ovdje

Love Week Festival 2013