U RITMU LJUBAVI

Nataša i Samir: Romantika nakon kaotičnog razdoblja

13.10.2016 u 10:47

Bionic
Reading

Zbog ispunjenog poslovnog rasporeda i cjelodnevnog snimanja telenovele 'Prava žena', glumica Nataša Janjić posljednja dva mjeseca malo je vremena imala za prijatelje i ljubav, no unatoč svim preprekama, njezin odabranik Samir Šećerkadić uvijek pronađe način da nekom lijepom gestom, porukom i pažnjom začini svakodnevicu

Svakodnevna snimanja sapunice od rane zore do večeri najveći su izazov svakog glumca, o tome koliko takav način života zna biti iscrpljujući, govorili su mnogi koji su radili, kako u šali znaju reći, taj težački posao. Uvjerila se u to i akademska glumica Nataša Janjić koja posljednjih mjeseci snima telenovelu 'Prava žena', a kako joj zbog toga pati društveni život, često se zna našaliti na svoj račun na društvenim mrežama.

No ljubav usprkos svim preprekama pronađe svoj put pa splitska glumica i njezin odabranik Samir Šećerkadić nakon kaotičnog radnog tjedna pronađu vrijeme samo za sebe. Iako nikad ne objavljuje svoje zajedničke fotografije na društvenim mrežama, jednu spontanu s plesnog podija Nataša ovaj put nije odoljela objaviti s porukom - 'Reunited'.

Čini se kako romansa koja je zaiskrila ovog ljeta u lipnju na vjenčanju Nevene Rendeli i Maka Vejzovića cvjeta i za tmurnih dana ove jeseni.

Reunited ??✨ #samoljubav #4

A photo posted by Natasa Janjic (@nanulananula) on

Daj da vikend potraje!..... ✨ #baloons #party #weekend #glam #birthdayparty #girlythings #nightout

A photo posted by Natasa Janjic (@nanulananula) on