OŠTRI REZOVI

Naše slavne dame u jesen krenule s novim frizurama

27.09.2015 u 08:18

Bionic
Reading

Da u životu treba malo promjene, najlakše je pokazati novom frizurom. Mnoge poznate dame odlučile su za početak jeseni promijeniti nešto na sebi. Svojim novim izgledom pohvalile su se stavljajući fotografije na Instagram

Bivša manekenka Ljupka Gojić Mikić prvo je svoju dugu kosu, svoj zaštitni znak, skratila na trendi bob. Nakon toga se odlučila za još kraću varijantu moderne pixie frizure, a ona joj odlično pristaje. Novi, dječački look supruge nogometaša Mihaela Mikića dodatno je naglasio njezine nježne crte lica.


Ljupki Gojić Mikić odlično pristaje nova frizura

I Nina Morić se, slijedeći trendove, ošišala na kratko. U ožujku je crnka odlučila obojiti kosu u plavo, a sad opet nosi crnu boju i ima kratku atraktivnu frizuru. No novi izgled nekadašnje manekenke njezini obožavatelji nisu najbolje prihvatili. Nina se branila riječima da je njoj najvažnije to da se s kratkom kosom sviđa svom dečku Luigiju Mariju Favolosu i sinu Carlosu.


Nina Morić je od početka manekenske karijere imala dugu kosu

Pjevačica i glumica Vanda Winder već u veljači je promijenila frizuru i svoje duge uvojke ošišala skroz do bob frizure. 'U međuvremenu sam, tijekom ljeta, najviše zbog mjuzikla 'Mamma mia!', na vrhove narančaste kose stavila ombre zlatne pramenove, koji su se tijekom ljeta isprali, a sada sam za jesen osvježila kosu bakrenom bojom', ispričala nam je Vanda.


Vanda je osvježila kosu jesenskim bakrenim bojama

'Kad te Ante u pidžami dođe ošišati', napisala je pored fotografije s novim lookom bivša manekenka i pjevačica Viktorija Rađa. Donedavno je supruga proslavljenog košarkaša Dine Rađe nosila hippie chic frizuru, sa šiškama na razdjeljak, a sada ih je odrezala te izgleda puno svježije i mlađe, što su komentirali i njezini prijatelji. Dužinu kose Viktorija nije odlučila mijenjati pa je još uvijek dugokosa.


Viktorija Rađa sa šiškama izgleda puno mlađe