IZLOŽBA MARE BRATOŠ

Naše skockane glumice plijenile svu pažnju

04.02.2015 u 10:14

  • +23

Poznati na izložbi Mare Bratoš

Izvor: Promo fotografije / Autor: John Pavlish

Bionic
Reading

Brojna poznata lica stigla su u utorak navečer na otvaranje izložbe fotografija Mare Bratoš, a najviše pažnje plijenile su naše lijepe glumice Iva Mihalić i Kristina Krepela

Izložba fotografija Mare Bratoš o nastanku predstave 'Vučjak' u režiji Ivice Buljana svečano je otvorena sinoć u Galeriji Karas govorima intendantice Hrvatskog narodnog kazališta u Zagrebu Dubravke Vrgoč i povjesničara umjetnosti Zvonka Makovića.

Izložbu su među prvima pogledali brojni Marini prijatelji i kolege: Iva Mihalić, Lana Barić, Kristina Krepela, Loredana Bahorić, Tihana Harapin Zalepugin, Damir Markovina, Nenad Korkut i Miran Kurspahić. Među okupljenima bio je i Marin partner, glumac Nikša Kušelj, te je s ponosom pratio rad svoje djevojke.

'Ove fotografije puno mi znače jer se u njih zajedno s prizorima iz predstave upisuje i naša suvremenost. Nina Violić je izvrsna, kao i cijeli ansambl. Predstava je vizualno iznimno atraktivna i fotogenična, tako da sam imala sjajan materijal za snimanje. Kazališna fotografija jako mi je bliska, jer u tim zaustavljenim trenucima mnogo toga mogu izraziti. Za mene je ljepota fotografije upravo u mogućnosti da uhvatim pravi trenutak', objasnila je 41-godišnja Dubrovkinja u nedavnom intervjuu za tportal.


Izložba će se moći pogledati do 15. veljače od utorka do petka od 11 do 19 sati, a subotom i nedjeljom od 10 do 14 sati. Ponedjeljkom i praznikom galerija je zatvorena. Ulaz na izložbu je slobodan.