ELIZABETA KUKIĆ:

Naša iskusna glumica objasnila kome duguje mladolik izgled

21.07.2015 u 07:35

Bionic
Reading

Glumica satiričkog kazališta Kerempuh Elizabeta Kukić trenutačno snima RTL-ovu seriju 'Horvatovi'. Od snimanja će se odmoriti u svojoj vikendici u Novalji gdje ljetuje već trideset godina

'U seriji Horvatovi' glumim Karmen, majku Bojane Gregorić Vejzović, udovicu koja je vrlo zainteresirana za sve sadržaje života. Nije dosadna, pasivna ni bolesna, privržena je obitelji i u njihovom životu sudjeluje aktivno, doživljava ljubavi i živi punim plućima', otkrila je Elizabeta Kukić. Vjeruje da će serija biti gledana jer je scenarij vrlo zanimljiv. Naporan tempo snimanja nije joj teško pao, jer je atmosfera na snimanju odlična.

'Ostaje mi dosta vremena za sebe, jer nemam ulogu velikog obima iako sam u stalnoj postavi i svim epizodama', rekla je. Sa snimanja 'Horvatovih' uvijek će pamtiti to što se, kaže, složio miks zrele iskusne generacije i mlađe generacije koja međusobno sjajno funkcionira.

'Moram priznati da su me mladi koji glume u seriji zaista ugodno iznenadili odgovornim i profesionalnim pristupom poslu, a takvi će biti i rezultati', zaključuje savjetujući mladim glumcima da prihvaćaju uloge u serijama i sapunicama jer sve je to dio njihova posla. Da će završiti u glumačkom svijetu, postala je sigurna u četvrtom razredu srednje škole. Roditelji su je podržavali u toj odluci, a prijemni na glumačkoj akademiji položila je iz prve. U satiričkom kazalištu Kerempuh je u stalnom radnom odnosu od 1985. godine. Nakon više od osamdeset uloga u kazalištu, na filmu, TV serijama koje je uz brojne nagrade i priznanja ostvarila tijekom karijere, televizijski gledatelji pamte je i kao Bosiljku Picek iz humoristične serije 'Nad lipom 35' te iz nedavno prikazivane serije 'Crno-bijeli svijet' u kojoj je glumila ekscentričnu i otkačenu slikaricu Dunju Bertalan.

Veseli se svom odmoru u kolovozu, a provest će ga u Novalju gdje ima vikendicu i ljetuje već trideset godina.

'Kad sam na moru, ne radim apsolutno ništa. Samo plivam, ležim, čitam', otkrila je. Njezin idealan odmor trajao bi dva mjeseca.

'Morala bih biti na idealnoj plaži, s hladnim noćima, vrućim danima, ekskluzivnom slastičarnicom u blizini, masažom na plaži. Ne bi to trebao biti neki egzotični kraj, jer me isključivo zanima naš Jadran', rekla je. Svoj svjež i mladoliki izgled 56-godišnja duguje, kaže, mlađim generacijama.

'Rad i samo rad me čini mladolikom i vitalnom, ali i druženje s mladim ljudima', rekla je kroz smijeh.


Elizabeta u seriji 'Horvatovi' glumi majku Bojane Gregorić Vejzović