'ŽIVJET ĆEMO BOLJE'

Naš najpoznatiji i najelegantniji odvjetnički par na kazališnoj premijeri

17.01.2016 u 11:02

  • +27

Poznati na premijeri predstave 'Živjet ćemo bolje'

Izvor: tportal.hr / Autor: Matej Grgić

Bionic
Reading

Premijera predstave 'Živjet ćemo bolje' redateljice Senke Bulić, održana u Zagrebačkom kazalištu mladih (ZKM), okupila je brojna poznata lica iz domaćeg društvenog života

ZKM je u novu kalendarsku godinu ušao s prvom premijerom. Predstava 'Živjet ćemo bolje' redateljice Senke Bulić rađena je po romanu prvijencu spisateljice i novinarke Maje Hrgović. U naslovnoj ulozi mlade majke Mare, koja nesretnim slučajem prignječi malo dijete u snu, pojavljuje se Nataša Dangubić, koja je ujedno i nova akvizicija ZKM-a, a u ostalim ulogama su Katarina Bistrović Darvaš, Stipe Kostanić, Filip Nola, Damir Šaban, Milivoj Beader, Barbara Prpić, Neda Arnerić i Damir Martinović Mrle.

Subotnju premijeru nisu propustili Vinko Brešan, Branko Lustig, Ronald Braus, Elizabeta Gojan, kao i brojna druga poznata lica iz kulturnog i društvenog života među kojima se našao i naš najpoznatiji odvjetnički par Jadranka Sloković i Čedo Prodanović, koji je sklad pronašao na poslovnom i privatnom planu.

I ovoga puta do izražaja je došao nepogrešiv modni ukus odvjetnice Sloković, koja je bila odjevena u elegantnu crnu kombinaciju koju je upotpunila dizajnerskom box clutch torbicom. Uspješna odvjetnica svakim svojim pojavljivanjem u javnosti iznova dokazuje da je jedna od najbolje odjevenih žena u Hrvatskoj.

Pogledajte u fotogaleriji tko je sve bio na subotnjoj premijeri u ZKM-u.