TRI, DVA, JEDAN - KUHAJ!

Nakon Šukera, na stolici propala i Željka Klemenčić

01.03.2016 u 15:13

Bionic
Reading

Nakon bivšeg ministra Šukera u studiju HTV-a i natjecatelja 'Potjere' nezgodu sa stolicom pred kamerama imala je jučer i članica žirija RTL-ovog kulinarskog showa 'Tri, dva, jedan - kuhaj' Željka Klemenčić

U klub žrtava nestašnih stolica u televizijskom studiju ušla je jučer i Željka Klemenčić. Naime, natjecatelji showa 'Tri, dva, jedan - kuhaj' imali su zadatak pripremiti teleće brizle, a hrvatski specijalitet kakav su skuhali natjecatelji Doris i Luka oduševili su Špičeka koji im je na kuhači dodijelio devetku: 'Moram priznati da su bolje nego one kaj sam ja radila.'

'Sviđa mi se to što ste napravili jednu stvar tako dobro da smo zaboravili na sve druge koje nisu baš bile uspješne', rekla je Željka hvaleći Lukine i Dorisine brizle i umak.

Od silnog kušanja tradicionalnog hrvatskog specijaliteta, Željki se u jednom trenutku spustila stolica što je izazvalo lavinu smijeha u studiju.

'Samo nakon dva komada kušanja već tonem od težine', našalila se Željka. Prošle godine ista smiješna situacija dogodila se bivšem ministru Šukeru u HTV-ovoj emisiji 'Studio 4'. Serija propadanja nastavila se s natjecateljem 'Potjere', nakon čega su se mnogi pitali kad će HTV konačno nabaviti ispravne stolice za svoje goste.

RTL Autor: RTL