TATIN OSMIJEH

Najljepše ljeto Amara Bukvića uz sina jedinca

16.07.2015 u 10:50

Bionic
Reading

Malo je tko sretniji ovog ljeta od zagrebačkog glumca Amara Bukvića jer je nakon mnogih glumačkih obaveza ugrabio priliku za odmor uz četveromjesečnog sina Amana i suprugu Almu

Za glumca Amara Bukvića, koji je prije četiri mjeseca postao tata, sreća se zove imenom Aman. A kolika je, može se vidjeti na predivnoj fotografiji koju je s prijateljima podijelio na svom Facebooku. Naime, zagrebački glumac prije obaveza koje ga čekaju na Dubrovačkim ljetnim igrama u predstavi 'Romeo i Julija' slobodne dane je iskoristio za mali ljetni predah uz sina i suprugu.

Sretna obitelj odmarat će se na Braču i u Makarskoj, a užitak će biti potpun jer četveromjesečna beba, kako kažu roditelji, obožava more. Da se tata i sin odlično slažu i druže, Amar je otkrio još prije nekoliko mjeseci za tportal.

'Dijete je u našu familiju donijelo veliko veselje. Prvi je unuk mojih roditelja, pa je i njima sve novo. Što reći nego da je odličan osjećaj biti tata i da svaki dan nakon proba trčim kući da budem što više s njim', rekao je tada 33-godišnji glumac.