ZDENKA KOVAČIČEK

'Najgore je iza mene, slavim novi početak!'

20.01.2015 u 14:13

Bionic
Reading

Svoj 71. rođendan neumorna pjevačica proslavila je veselo, uz čak dvije torte, a sve su rođendanske želje, otkrila je u razgovoru za tportal, bile vezane uz njezino zdravlje

'Razloga za slavlje u životu uvijek treba naći i kad ne živite svoje najsretnije dane', smatra Zdenka Kovačiček, naša glazbena diva koja je svoj 71. rođendan i ulazak u osmo desetljeće života proslavila s najdražim prijateljima i uz čak dvije torte.

'Tako je to kad imate dobre prijatelje. Prvo smo slavili u jednom azijskom restoranu, u kojem su me ugodno iznenadili egzotičnom tortom, a onda me kod kuće čekalo drugo slatko iznenađenje', kaže Zdenka dodavši kako se razveselila i velikom rođendanskom buketu cvijeća od njezine jedinice, kćeri Tine, koji je stigao na njezinu adresu. Taj dan je, kaže, nazdravila za novi početak jer posljednjih mjeseci suočila se s velikim zdravstvenim problemima i zahtjevnom operacijom nakon koje je trebala mjesecima mirovati te otkazati sve svoje nastupe.

'Bili su to teški trenuci i dugo sam se oporavljala, no sad je ono najgore iza mene. Osjećam se dobro, vraća mi se snaga, a posebno me veseli to što nastavljam sa svojim predstavama u kazalištu Komedija. Uz mene su uvijek bili moji prijatelji pazeći na mene kad je bilo najpotrebnije. Sad okrećem novu stranicu i počinje  nova faza u mom životu. Idemo dalje', neustrašivo je poručila Zdenka Kovačiček za tportal.