IVANA MIŠERIĆ

Najdraža čestitka za rođendan stigla iz dalekog Japana

13.09.2016 u 19:29

Bionic
Reading

Lijepa radijska voditeljica danas slavi svoj 31. rođendan, a na Instagramu je objavila simpatičnu rođendansku čestitku koju je dobila na poklon. Kako i s kime će proslaviti ga, nije poznato, no zasigurno će joj najdraži poklon biti onaj od zaručnika Juraja Hrvačića

Svojim ugodnim glasom svakoga jutra od šest do 10 sati pokušava razbuditi slušatelje Otvorenog radija na putu do posla. Simpatična i lijepa Ivana Mišerić, koja već deset godina radi kao radijska voditeljica, danas slavi 31. rođendan.

Njezin facebook-profil prepun je rođendanskih želja i čestitki, a na Instagramu je objavila i dio poklona koji su je danas razveselili. Osim mirisnog paketa prepunog kozmetičkih preparata za lice i tijelo, objavila je i fotografiju koja ju je oduševila, a na kojoj sedmorica pomoraca u rukama drže veliki natpis: 'Ivana Mišerić, sretan rođendan'. Sudeći po sličici japanske zastave pokraj fotografije, očito joj se netko blizak nalazi u Japanu. Tko joj je pripremio to iznenađenje, nije poznato, kao ni to što joj je poklonio njezin zaručnik Juraj Hrvačić.

Kakva čestitka! Ajme! Ajme. Neponovljivo. ???? #happybirthdaytome ??????

A photo posted by Ivana Miseric (@ivana_miseric) on

Neobična rođendanska čestitka

Driving home....⚜??⚜

A photo posted by Ivana Miseric (@ivana_miseric) on

??

A photo posted by Ivana Miseric (@ivana_miseric) on


'Volim biti dobra domaćica, kad imam volje, fino ću i skuhati. Kažu da imam dobro uho za zanimljive priče, da sam magnet, posebno za čudne ljude i da imam nepce samo za slatke stvari. Složit ću se', opisala je samu sebe na stranicama Otvorenog radija.

Inače, Ivana Mišerić nedavno je prvi put ukrasila tijelo s čak tri tetovaže. 'Na jednoj nozi imam dvije, i to dva mišića, s unutarnje i vanjske strane noge. Jedan je ženski, drugi muški, a mišiće sam odabrala jer me mnogi zbog prezimena zovu - miška, mišica i slično. Na drugoj nozi imam djevojčicu s balonom britanskog crtača grafita Banksyja. U nju sam se zaljubila kad sam je vidjela na njegovoj izložbi još prije deset godina u Bristolu. Ona nosi dvije poruke: 'Sometimes it's better to let go...' ili 'There is always hope' što mi se također jako sviđa', otkrila je nedavno za tportal Ivana.