SKRIVENE PORUKE

Ljeto otkrilo sve tajne lijepe Ivane Mišerić

26.08.2016 u 13:26

Bionic
Reading

Iako majstori tetovaže ne savjetuju tetoviranje usred ljeta, Ivana Mišerić odlučila se ovih dana oglušiti na taj savjet. Lijepa radijska voditeljica poslije dolaska s mora ukrasila je svoje tijelo s čak tri tetovaže

'Dugo sam se spremala na tetoviranje, ali sam to stalno odgađala. Malo sam se bojala bockanja, ali ovih dana sam rekla sad ili nikad i otišla kod Robyja i Senfa te napravila tri odjednom. Na jednoj nozi imam dvije, i to dva mišića, s unutarnje i vanjske strane noge. Jedan je ženski, drugi muški, a mišiće sam odabrala jer me mnogi zbog prezimena zovu - miška, mišica i slično. Na drugoj nozi imam djevojčicu s balonom britanskog crtača grafita Banksyja. U nju sam se zaljubila kad sam je vidjela na njegovoj izložbi još prije deset godina u Bristolu. Ona nosi dvije poruke: 'Sometimes it's better to let go..' ili 'There is always hope' što mi se također jako sviđa', otkrila nam je Ivana.

Jako je sretna zbog svojih novih tetovaža i one joj, otkriva, nisu zadnje. Uskoro se se sprema na još dvije. 'Sada kada sam se okuražila i kada vidim da to bockanje uopće nije strašno, napravit ću još maslačak i bubamare. Mora biti nešto slatko i šareno, fora', pojasnila je.

Tetovaže su oduševile i njezine najmilije, dečka, prijatelje, obitelj i kolege na Otvorenom radiju. 'Svi su oduševljeni, baš kao i ja. Kad sam rekla mami da ću se tetovirati, odgovarala me riječima - što će ti to,  kako ćeš izgledati s tim kad budeš imala pedeset godina?', ali kad ih je vidjela, bila je vrlo zadovoljna. 

Back to black. ♣️

A photo posted by Ivana Miseric (@ivana_miseric) on

Sometimes it's better to let go.... There is always hope.... #robytattoo #banksy #tattoo #robysenf

A photo posted by Ivana Miseric (@ivana_miseric) on

Bocknje jučer...✒️??#robytattoo #robysenf

A photo posted by Ivana Miseric (@ivana_miseric) on