UVIJEK UZ SINA

Najbolji je lijek za Kalinićevu tugu mali Mateo

28.06.2016 u 11:13

Bionic
Reading

Nakon poraza od Portugala na Euru 2016., hrvatski reprezentativci vratili su se svojim obiteljima. Ipak, vremena za tugu nema, pogotovo u domu Kalinićevih, jer je dvogodišnji Mateo jedva dočekao da se tata vrati kući i da njih dvoje zaigraju nogomet

I nakon nogometa - nogomet. Tako bi se mogao opisati život profesionalnih nogometaša. Vrativši se kući s Europskog prvenstva iz Francuske, hrvatski nogometni reprezentativac i nogometaš Fiorentine, Nikola Kalinić, jedva je dočekao da vidi svog dvoipolgodišnjeg sina Matea i suprugu Vanju.

Maleni Mateo odmah je nagovorio tatu da zaigraju nogomet, a Nikola mu nije mogao reći ne. Poput pravih profesionalaca, Mateo se uživio u ulogu nogometaša pa se, nakon što je tati zabio gol, bacio na pod kako bi proslavio najslađu pobjedu.

stiga tata #nematatiodmora ⚽️⚽️

Videozapis objavljuje vanjakalinic?????? (@vanjakalinic)

Najdraži poraz Nikole Kaliniće je onaj kada mu dvogodišnji sin Mateo zabije gol

Čini se da će Mateo Kalinić krenuti očevim stopama i postati nogometaš

Vanja i Nikola Kalinić vjenčali su se prije devet godina, kao dvadesetogodišnjaci, a kao kruna njihove ljubavi, prije dvije i pol godine rodio se sin Mateo. Za lijepu Vanju, koja je odrasla u Trpnju na Pelješcu, kažu da drži sva četiri kuta kuće.
Bračni par trenutačno sa sinom živi u Italiji, gdje Nikola Kalinić igra za tamošnji klub iz Fiorentine, a prije slatkog talijanskog života, četiri su godine proveli u Ukrajini u kojojje igrao za Dnipro Dnipropetrovsk.
Vanja u Italiji najradije vrijeme provodi u šetnji po gradu sa sinom, a kada mu obaveze dopuste, u istraživanju Italije im se pridruži i Nikola.

????

Fotografiju objavljuje vanjakalinic?????? (@vanjakalinic)

Vanja i Nikola Kalinić zaljubili su se još kao tinejdžeri


Za sina Matea Vanja Kalinić je rekla kako je njegovim rođenjem njihova ljubav dobila istinski smisao

Za Vanju se priča kako je velika ljubiteljica mode, što se može vidjeti i na njezinom privatnom profilu na Instagramu, na kojem često objavljuje svoje fotografije. U jednom od rijetkih intervjua koji je dala Slobodnoj Dalmaciji Vanja je otkrila kako nikada nije bila imuna na lijepe stvari.
'Već u djetinjstvu sam bila tipična curica koja je obožavala sanjariti i koja je na školskim priredbama uvijek glumila princeze i vile u najljepšim haljinama, a i prve najdraže cipele su, sjećam se, bile štikle s likom Pepeljuge koje mi je poslala teta iz Amerike.'

???? @joop8 @nikolakalinic @ivanperisic444

Fotografiju objavljuje vanjakalinic?????? (@vanjakalinic)

Vanja Kalinić objavila je fotografiju malih prijatelja - Matea Kalinića i Leonarda, sina Ivana Perišića

Za Vanju Kalinić kažu da drži četiri kuta kuće obitelji Kalinić

Vanja i Nikola Kalinić zaljubili su se još kao tinejdžeri, a u istom intervjuu je rekla kako su najponosniji na sina Matea.
'S njim je naša ljubav dobila onaj puni, istinski smisao.'

Happy Birthday @vanjakalinic ❤️

Fotografiju objavljuje Nikola Kalinic (@nikolakalinic)

Vanja i Nikola Kalinić u braku su devet godina, a prije dvije i pol godine rodio im se sin Mateo


433598,433570,431877,411323