DAMIR MARTINOVIĆ MRLE:

'Nadam se da će 'Kauboji' biti bolji od Winnetoua'

Bionic
Reading

Na setu filma 'Kauboji' porazgovarali smo s Damirom Martinovićem Mrletom i Ivankom Mazurkijević, koji su zaduženi za glazbu u filmu te 'kaubojima' Hrvojem Barišićem i Matijom Antolićem

'Nadam se da će 'Kauboji' biti puno bolji od 'Winnetoua', rekao nam je Damir Martinović Mrle u razgovoru, dodavši kako pjesme za film namjeravaju pretočiti u soundtrack te osvojiti ne jednu nego dvije Zlatne arene u Puli.

Ivanka Mazurkijević rekla nam je zašto još nije pogledala predstavu Kauboji. Također, samo za gledatelje tportala, zapjevala par taktova iz, sigurni smo, budućeg hita dodavši kako glazba u filmu neće biti country, već 'pokvareni country' na 'mrletovski' način.

O prelasku 'Kauboja' s kazališnih dasaka na filmsku vrpcu rekli su nam ponešto Hrvoje Barišić i Matija Antolić istaknuvši razliku u medijima, ali i vlastitu spremnost da je pobjede.


Izazovnog posla prelaska hit predstave 'Kauboji' s kazališnih dasaka na filmsku vrpcu primio se Tomislav Mršić, koji potpisuje režiju i scenarij filma. U tu je svrhu pred kamerama okupio cjelokupnu glumačku postavu iz predstave, Sašu i Živka Anočića, Matiju Antolića, Hrvoja Barišića, Krunu Klabučara, Ivanu i Rakana Rushaidata i Radovana Ruždjaka.