DARIA LORENCI:

Na pola snimanja sam ostala trudna

12.03.2010 u 12:29

Bionic
Reading

Nagrađivana glumca Daria Lorenci u filmu Rajka Grlića 'Neka ostane među nama' glumi prevarenu i trudnu ženu, a tijekom snimanja saznala je da nosi blizance

Glumica Daria Lorenci vraća se na posao u matično kazalište Trešnja nakon osam mjeseci koje je provela uz svoja dva sina Maka i Frana.

Daria kaže, piše Jutarnji list, da se veseli nakon vremena provedenog uz svoje mališane napokon odmoriti na poslu uz svoje kolege. Dariju je neobična situacija s filmskom i pravom trudnoćom dodatno zbližila s glumom:

'Na pola snimanja sam ostala trudna i to je bilo novo opterećenje tipa 'sad se osjećam ovako, a kad sam snimala, bilo je drukčije'. Na dan kad smo snimali pucanje vodenjaka, išla sam na pregled i saznala da nosim blizance. Uglavnom, cijeli mi je film bio u znaku filmske i prave trudnoće, ali nikad nisam lakše snimala'.

No Daria je imala i tretman holivudske zvijezde od svog supruga dok je snimala film. 'Život mi je donio novu fazu, pa sam bila tako dobro raspoložena i bilo mi je lijepo živjeti s mužem. Snimala bih neku tešku scenu, a kad bih išla doma, odveo bi me na kolače, išli bismo na palačinke, ležala bih doma i gledala televiziju i živjela normalan život te išla na snimanje kao na posao. Čini mi se da sam svejedno dobro odradila ulogu, a meni je to veliko otkriće po pitanju glume. Ovaj film je bio prekretnica', kaže Daria.