DVA I POL SATA LUDE ZABAVE

Na Bajagi u Splitu letjeli grudnjaci, a pala i jedna prosidba

19.03.2011 u 10:11

Bionic
Reading

Momčilo Bajagić Splićanima je servirao najveće i najbolje uspješnice koje su nastale tijekom 25 godina na sceni te su svi zajedno uživali u dobro poznatim ritmovima

Momčilo Bajagić Bajaga i njegovi Instruktori u petak su dva i pol sata zabavljali Splićane u gotovo punoj Spaladium areni. Bajaga i Instruktori Splićanima su servirali najveće i najbolje uspješnice, među kojima i pjesme 'S druge strane jastuka', 'Dvadeseti vek', 'Život je nekad siv, nekad žut', 'Kad hodaš', 'Lepa Janja'... koje su nastale tijekom 25 godina na sceni te su svi zajedno uživali u dobro poznatim ritmovima.

Naravno, bilo je i gostiju na bini, a Splićanima je najviše 'sjeo' njihov Peco Pecej, koji je bio za bubnjevima u 'Dobro jutro džezeri'. Peci su Bajaga, Instruktori i Spaladium arena pjesmom čestitali 61. rođendan.

Prštale su emocije na sve strane, bilo je grudnjaka na mikrofonu, a Bajaga je s pozornice u ime jednog Tonija zaprosio jednu Maju. Reflektor je obasjao Tonija na koljenima i Maja je u suzama pristala, iako je Bajaga s pozornice bio u strahu da ne dođe do blamaže. Nakon prva dva sata svirke, nije trebalo dugo dobro raspoložene Bajagu i Instruktore dozivati na bis. Rado su se vratili na pozornicu Spaladium arene i nakon niza uspješnica završili sa 'Samo nam je ljubav potrebna'.