TRENING I DIJETE

Možete li vjerovati da su ljepotice ovo učinile od sebe

05.06.2014 u 08:00

Bionic
Reading

Slatkica Rooney Mara izbušila je bradavicu i spala na nevjerojatna 44 kilograma, Anne Hathaway skinula je 11 kilograma, Charlize Theron nabacila 15. Sve to učinile su da bi ušle u ulogu i maestralno je odigrale. Neke su žrtvovale ljepotu, neke kosu, mršavjele su i debljale se, a sve da izgledaju baš onako kako su redatelji zamislili. Pogledajte nevjerojatne transformacije koje će vas oduševiti

Anne Hathaway
Slatkica Anne Hathaway prije snimanja 'Jadnika' imala je tijelo za koje će mnogi reći da je ostvarenje snova, no prije nego što je pala prva klapa, skinula je još dodatnih 11 kilograma kako bi što vjernije odigrala ulogu.

'Fantine ne treba izgledati seksi', izjavila je Anne u Late Showu With David Letterman komentirajući svoj novi ispijeni izgled. 'Trebala sam izgledati vrlo vrlo bolesno', rekla je Anne.


Rooney Mara
Teško je povjerovati da je djevojka iz filma 'Muškarci koji mrze žene' ustvari zgodna i nježna Rooney Mara. Za film je promijenila gotovo sve, od kose, težine do cjelokupnog izgleda.
Kako bi vjerno prikazala Lisbeth Salander, Rooney je trebala spasti na nevjerojatnih 44 kilograma. Osim drastičnog mršavljenja, Rooney probušila bradavice i stavila piercing, obrijala kosu i obojila je u crno, posvijetlila obrve.


Natalie Portman
Kako bi se pripremila za ulogu u filmu 'Black Swan', morala je izgledati i kretati se kao prava balerina, a da to postigne, čak godinu dana prije snimanja filma počela je s treninzima. Smršavjela je deset kilograma. Da suspregne noćnu glad, nutricionist joj je savjetovao da popije čašu mlijeka.


Demi Moore većinu 90-ih pokazivala je savršeno tijelo isklesano za film 'Striptiz'. Nakon toga mogli smo je vidjeti u mnogim puno zatvorenim izdanjima, da bi 2003. u bikiniju pokazala sjajnu figuru u filmu 'Charlie’s Angels: Full Throttle'. Za tijelo iz snova, Demi se itekako potrudila. Prema jednom izvoru, u svoje tijelo uložila je sljedeće: injekcije botoksa od 4.000 dolara, tri puta godišnje, zamjena implantata u grudima manjima 10.000 dolara, liposukcija 15.000 dolara, ostali tretmani na koži 6.240 dolara. Savjeti nutricionista 22.000 dolara, osobni trener 25.000 dolara, instruktor joge 15.600 dolara. Nije ni čudo da je nakon silnih tretmana i potrošenog novca scena njezina isklesana tijela na plaži i s daskom za surfanje u rukama mnogima ostala u sjećanju.


Hilary Swank za uloge je prolazila kroz mnoge transformacije. U filmu 'Dečki ne plaču' u ulozi Brandon Teena, biološke žene koja je ustvari muškarac, koja zbog svoje seksualnosti biva silovana, pretučena i ubijena. Kako bi ušla u ulogu, Swank je četiri tjedna živjela kao muškarac. Zasluženo je dobila Oscara. Za ulogu u filmu 'Djevojka od milijun dolara' u organizam je pak unosila 4.000 kalorija dnevno. A dijeta je uključivala i ispijanje shakeova proteina svakih 90 minuta, čak i po noći.


Renee Zellweger na crvenim tepisima uvijek se pojavljuje u elegantnom i vitkom izdanju, osim kada se priprema za ulogu u filmu 'Bridget Jones', u kojem glumi slatkicu koju muče kilogrami. Iako je za film nabacila dosta kilograma, Renee je nakon filma smršavjela u rekordnom roku. Za ovaj film, koji je osvojio osam nagrada i 13 nominacija, Rene se udebljala 10 kilograma, a u organizam je unosila 4.000 kalorija dnevno.


Charlize Theron za ulogu u filmu 'Monster' udebljala se 15 kilograma kako bi vjerno prikazala Aileen Wuornos, ženu serijsku ubojicu. Nije nanosila kremu šest mjeseci, dala je uništiti kosu, obrijala je obrve, nosila lažne zube, no trud se isplatio i zasluženo je dobila Oscara, a film je dobio 20 filmskih nagrada i još 13 nominacija.