VATRENA CRNKA

Možete li prepoznati našu lijepu glumicu?

16.01.2015 u 13:54

Bionic
Reading

Gotovo dječački kratka frizura i crna boja kose na novoj fotografiji na Instagramu bio je dovoljan razlog da fanovi mladu glumicu nagrade brojnim komplimentima

Tijekom svoje glumačke karijere Ornela Vištica (25) susrela se s mnogim modnim editorijalima, a ponekad i privatno voli napraviti sitne ali primjetne promjene.

Jutros je tako na Instagramu objavila fotografiju na kojoj pozira s novom frizurom, a sve je popratila riječima: 'Neka nova Ornela, uloga čini svoje.' Iako su njeni obožavatelji pomislili da se ošišala, glumica nam je otkrila da je transformaciju napravila isključivo za potrebe snimanja RTL-ove serije 'Vatre ivanjske'.

'Obožavam se prerušavati i biti svaki dan netko drugi. U seriji sam se na setu i ošišala za potrebe uloge i moram priznati da mi baš u početku nije lagano sjelo to šišanje. Kreativni producent me malo duže nagovarao da se ošišam. Nova frizura označila je promjenu lika Klare koji igram. Inače, imam svoju prirodnu boju kose i vjerujem da ću je dugo zadržati. Ne želim se bojati. Sretna sam što druge boje za potrebe snimanja možemo dočarati perikama. I ovo što vidite je perika', rekla je Ornela za tportal.

S obzirom na Ornelin novi imidž u seriji, ne sumnjamo kako njezin lik Klaru očekuju nove intrige koje će svakako zaokupiti pažnju gledatelja.