AKCIJA MAJICA DOBROTE

Motovun Film Festival skuplja stare majice

24.06.2009 u 11:37

Bionic
Reading

U ovogodišnjem recesijskom izdanju, a u skladu s opredjeljenjem da programski koncept uskladi s kriznim vremenima, Motovun Film Festival pokreće akciju prikupljanja starih majica koje će biti pretvorene u službenu odjeću ekipe festivala. Na taj način festival poziva gledatelje i prijatelje festivala da iskažu visoku svijest i solidarnost

U provedbi, ideja je sljedeća: pojedinci, institucije i tvrtke mogu donirati svoje stare majice festivalu. Festival će na rabljenu odjeću otisnuti službene znakove festivala i to će biti službena odora festivalske ekipe. Ovom simboličnom gestom MFF želi poručiti da je svaka majica važna i da je vrijeme razbacivanja prošlo.

Majice se mogu donirati na svečanoj pretfestivalskoj večeri MFF-a koja će se održati u četvrtak, 2. srpnja u 21 sat u kinu Europa u Zagrebu. Povodom desete godišnjice programa kratkih filmova Motovun Online, bit će prikazani svi dosadašnji pobjednici, a ulaz će biti slobodan za sve one koji doniraju - staru majicu.

Donatori se također mogu obratiti festivalu na e-mail: majicadobrote@motovunfilmfestival.com, a volonteri MFF-a odazvati će se pozivu da darovanu robu preuzmu bilo gdje i bilo kada.