ŠVEDSKA DIVA

Molly Nilsson premijerno u Močvari

18.11.2013 u 13:22

Bionic
Reading

U Zagreb nam, 29. studenog po prvi put dolazi omiljena švedska DIY diva s berlinskim prebivalištem - Molly Nilsson

Molly Nilsson iz dubine laptopa i sintesajzera čupa plesne beatove i zarazne melodije, da bi preko njih nanizala mahom sjetne romantičarske stihove. Kao krajnji rezultat dobivamo melankolični sobni synth pop u svom najboljem izdanju! Na aktualnoj turneji, Molly Nillson predstavlja novi album 'The Travels', objavljen ovog ljeta.

Molly Nilsson - 'Out There'

Domaće snage u disciplini 'čovjek + sintesajzer + čemer' predstavlja a tko drugi nego ManMachine. Igrom slučaja, ili radije sudbine, Čovik Mašina i Molly Nilsson su frendaći. Nakon što je ljetos imao čast otvoriti njen specijalni pozdravni koncert povodom američke turneje, ovom će prilikom uzvratiti gostoprimstvo!

ManMachine - 'Depression'


Prije i između koncerata, uz glazbenu podlogu DJ- a Žive Muzike, moći ćete popravljati šiške u kutu ili plesati degutantni stiskavac. Nakon koncerata, nudi se kolektivna terapija antidepresivima u obliku dekadentnog tuluma koji će trajati dugo u noć. #PostTeenDanceParty #AntiDeprehija

Nakon što nas je počastio zanimljivim VJ-ingom na koncertima Light Asylum i Pictureplane, te impresivnom vizualnom instalacijom na nastupu Mushy, od VJ Donnieja ovom prilikom se očekuje ni manje ni više nego vizualni spektakl!

Cijena ulaznice za koncert Molly Nilsson iznosit će 45 kuna u pretprodaji, te 60 kuna na ulazu na dan koncerta. Pretprodajna mjesta su Dirty Old Shop (Tratinska 22) i Rockmark (Berislavićeva 13).