BLIC INTERVJU: N.E.R.D./MOBY

Moby: Najviše volim raditi s Davidom Bowiejem

Bionic
Reading

Nakon što su se fino naklopali domaćih specijaliteta, što mesnih što veganskih, Pharrell Williams u pratnji kolege iz N.E.R.D.-a Shaya Haleyja, a nedugo potom i Moby, postrojili su se pred naše kamere i mikrofone

Moby nam se tako pohvalio kako je svoje vrijeme u Zagrebu iskoristio za uspon na Medvedgrad, ali i za kvalitetan ručak u jednom veganskom restoranu, usput se prisjetivši Teanyja, restorana u New Yorku koji je držao s bivšom djevojkom, a koji je nedavno izgorio u požaru. Pričao nam je i o tome kako izgleda raditi glazbu u spavaćoj sobi, kako je raditi s Davidom Lynchom koji mu je režirao posljednji spot 'Shot in the Back of the Head' te otkrio kako mu je u širokoj paleti glazbenika s kojima je surađivao najzanimljiviji još jedan David - Bowie.

N.E.R.D.-ovci su bili nešto škrtiji na riječima, no ipak smo uspjeli doznati što je to što motivira Pharrella, jednog od najtraženijih svjetskih producenata, da tu i tamo poskoči iz svoje skupe fotelje i krene na turneju. Pitali smo ga i koliko bi koštalo da nam producira album, no odgovore koji u sebi podrazumijevaju višeznamenkaste dolarske iznose Pharrell, očito, krije kao zmija noge.

Pogledajte video prilog: