PACIJENTI

Mjuzikl koji je sve osvojio opet u Lisinskom

25.01.2017 u 17:13

Bionic
Reading

Nakon šest zaredom rasprodanih predstava mjuzikla 'Pacijenti' i više od 10.000 gledatelja klinika dobiva novog pacijenta. U izvedbi 30. siječnja u dvorani Lisinski u ulozi pacijenta Tonija koji obožava opere naći će se multitalentirani redatelj predstave Igor Barberić

'Imam tremu, ali i jedva čekam. Koliko god poznajem predstavu kao redatelj, s vanjske strane, svejedno je potpuno drugačije kada sve to prolaziš na sceni. Kako sam karijeru započeo kao glumac u mjuziklima i nedostaje mi to, tako volim kada se ukaže prilika da ponovno zakoračim na pozornicu', rekao je Igor Barberić uoči izvedbe.

Autori predstave Miro Gavran i Tonči Huljić ne kriju svoje oduševljenje Igorom i njegovim talentom. Ideja o Barberiću na sceni se rodila još kada je prvi put kao redatelj prezentirao prve scene mjuzikla, a upravo je on sam odglumio sve uloge.

'Jedva čekamo da vidimo što nam je to Igor ovaj put pripremio. On nas praktički svaki dan iznenađuje i oduševljava svojim idejama te iznimnim talentom. Istinski je i pravi umjetnik genijalac', rekao je Tonči Huljić.

Originalni hrvatski mjuzikl pripreman je mjesecima, a spoj atraktivne i neobične priče i sjajne glazbe na prvu je osvojio gledatelje. Libreto je napisao Miro Gavran, glazbu Tonči Huljić, tekstove songova Vjekoslava Huljić, dok je redatelj i koreograf Igor Barberić. Sjajan ansambl predvode Hana Hegedušić i Damir Kedžo.