NIKŠA BUTIJER:

'Misija mi je uveseljavati glumce na setu'

Bionic
Reading

U utorak je u kinu Cineplexx Centra Kaptol održana zagrebačka premijera trilera 'Nije sve u lovi', nakon čega smo porazgovarali s jednim od glavnih aktera filma – Nikšom Butijerom

Nikša Butijer u filmu Darija Pleića Nije sve u lovi' igra bogatog bankara koji postaje dio ljubavnog trokuta zbog 'viših ciljeva'. Nakon zagrebačke premijere, koja se održala u utorak, 29. listopada u Cineplexxu Centra Kaptol, iznio nam je prve dojmove s projekcije, začinivši ih pojedinostima o svom liku i samom filmu.

Iako je film napeti triler, Nikša, poznat po uveseljavanju glumaca na setovima i kazališnim daskama, nije odbacio svoju ulogu komičara, zabavljajući glumce i ekipu filma.

'Misija mi je uveseljavati glumce na setu', rekao nam je na intervjuu, objasnivši vezu glume i smijeha: 'Gluma bi trebala biti spontana akcija, a smijeh je nuspojava, odnosno spontana reakcija.'

Što nam je još Nikša rekao, saznajte u nastavku. Uz napomenu da film 'Nije sve u lovi' kreće u redovnu kino distribuciju na Noć vještica, u četvrtak 31. listopada.