VRATIO JE U DEVEDESETE

Mineina brza reakcija na Fil Tilenovu imitaciju sebe

24.10.2016 u 14:51

Bionic
Reading

Hip-hop glazbenik Slaven Berić poznatiji kao Fil Tilen u sinoćnjem se showu 'Tvoje lice zvuči poznato' transformirao u Mineu i izveo veliki hit iz devedesetih 'Vrapci i komarci'. Iako je bjelovarski reper pogriješio s tonalitetom i ponovno u emisiji zaradio najmanji broj glasova, Minea ga je pohvalila

Minea nije propustila show 'Tvoje lice zvuči poznato', a posebno je uživala u preobrazbi bjelovarskog repera koji se transformirao u nju.
'Fil Tilen me baš silno nasmijao i zabavio', napisala je pjevačica na svom profilu na Facebooku i Instagramu.

Kako je i sama prošle godine sudjelovala u tom showu, Minea zna koliko su zahtjevne probe i zadaci pred kandidatima iz tjedna u tjedan pa očito ima puno razumijevanja za imitaciju. Ne propušta gledanje omiljenog showa jer je zabavne preobrazbe vraćaju u prvu sezonu te podsjećaju na njezine nezaboravne trenutke provedene u tom showu

'Nasmijao me do suza i skidam mu kapu što se usudio biti Minea. Prije svega mislim da je muškima puno teže imitirati neki ženski lik nego nama ženama uskočiti u mušku ulogu, zbog niza (ne)okolnosti. Svi muškarci u svim sezonama daju sve od sebe, ali katkad je skinuti neku žensku ulogu zaista nedostižno. Onaj tko to nije probao ne zna koliko je teško. Ako uzmemo u obzir Fil Tilenov glazbeni smjer kojim se bavi i glazbene afinitete kojima teži, ja mu skidam kapu jer se on bori s vjetrenjačama. No bitno je da se svi nasmiju i dobro zabave', ispričala nam je Minea.

Iako se trudio da ne ode u potpunu karikaturu, kao s Colonijom u prošloj emisiji, Fil Tilen je na početku pjesme pogriješio tonalitet pjesme 'Vrapci i komarci' te je opet završio na začelju kad je riječ o bodovima.


Fil Tilen kao Minea u sinoćnjoj emisiji

Fil Tilenov nastup kao Minea: