ŽENE-MAČKE

Michelle Pfeiffer seksipilom nadmašila Hale Berry

19.06.2012 u 14:47

Bionic
Reading

Iako u novijem najnovijem 'Batmanu' odijelce seksi Žene-mačke nosi Anne Hathaway, vi ste odlučili da je Michelle Pfeiffer najseksipilnija Žena-mačka svih vremena

Tijesno odijelo od kože na svim Ženama-mačkama je seksi, no ipak najviše vam se sviđa kako je pristajalo Michelle Pfeiffer. Čak vas 35,97 posto glasalo je za nju.

Michelle je to fatalno odijelce obukla davne 1992. godine, no još uvijek vam njene obline ne izlaze iz glave. Čini se da je Michelle prije dvadeset godina zavela vojske gledatelja 'Batmana', koji su joj još uvijek vjerni.

Tik iza nje ostala je zgodna Halle Berry s 32,19 posto, koja je Ženu-mačku utjelovila 2004. godine, a ta joj je uloga donijela svjetsku slavu.

Iako u hit filmovima 'Iron Man 2' i 'Osvetnici' ne glumi Ženu-mačku, već Crnu udovicu, Scarlett Johansson je tek na papiru uljez u mačkastom društvu. Ona je u seksi odijelcu osvojila 25,58 posto vaših glasova, dok je najnovija je Žena-mačka Anne Hathawey osvojila 6,78 posto glasova, a time zatvaramo ovu seksi anketu!