15. GODIŠNJICA BRAKA

Michael Douglas i Catherine Zeta-Jones: Jači od svih nevolja

19.11.2015 u 14:21

Bionic
Reading

Mnoge trzavice, zdravstveni i obiteljski problemi, kojih u njihovoj obitelji posljednjih godina nije bilo malo, nisu uspjeli okončati brak glumačkog para Michaela Douglasa i Catherine Zeta-Jones. Jučer su proslavili 15. godišnjicu braka, a tim povodom glumica je na svom profilu na Instagramu napisala: 'Volim naš zajednički život, dragi Michael, neka nam bude i sljedećih 15'

Da su jači od svih životnih izazova i nevolja koje su ih zadesile posljednjih godina, pokazali su bolje nego ijedan drugi holivudski bračni par. Glumci Michael Douglas (71) i Catherine Zeta-Jones (46) rođeni su na isti dan 25. rujna, s 25 godina razlike, a jučer su proslavili 15 godina ljubavi. Njihovo vjenčanje 2000. godine u njujorškom hotelu Ritz bio je najglamurozniji događaj godine, no sve što je kasnije uslijedilo u njihovom životu bilo je manje glamurozno.

Život  je njihovu ljubav često stavljao na kušnju. Ona najveća bila je Michaelova bolest, tumor grla. Uspio ju je pobijediti, no sve se to odrazilo i na psihičko stanje njegove supruge kojoj je u tim danima dijagnosticiran bipolarni poremećaj. Tešku situaciju u obitelji još je više otežavala zatvorska kazna Michaelovog najstarijeg  sina Camerona iz prvog braka koji je još iza rešetaka zbog dilanja droge. Jedno vrijeme pričalo se i o razvodu, no svaku prepreku zasad su savladali. Tim povodom Catherine je na na svom instagram-profilu ispod zajedničke fotografije sa suprugom napisala:

'Sretna ti godišnjica, najdraži Michael. Volim naš zajednički život, u čast sljedećih petnaest.'

Happy Anniversary dearest Michael! Loving our life together, here's to the next 15! ❤️

A photo posted by Catherine Zeta-Jones (@catherinezetajones) on

Happy Sunday!!

A photo posted by Catherine Zeta-Jones (@catherinezetajones) on

A beautiful family day in California!

A photo posted by Catherine Zeta-Jones (@catherinezetajones) on

We love you daddy!

A photo posted by Catherine Zeta-Jones (@catherinezetajones) on